Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  76 let | Beroun
Hledám domácky založenou ženu k mému věku já 75/182 štíhlý zdravý.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Olomouc
Hledam hodnou a milou dívku coby se ráda seznamila rad jezdím na kole a take rad vyrazím i někam na výlet
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Brno
Po více jak půlroční odmlce jsem se rozhodl se zde opět usadit,snad bude nějaká změna a nebude se opakovat neustálé okoukávání profilu,plácání po ramenou,že mám sedmiletou vnučku v pěstounské péči a nic víc.Nejsem typ do modelinku a taky takový typ nehledám,ale zase něco má své mantinely,i když jsem už 56 lety krocmen,stále mám ještě sportovního ducha nějaký ten kopec vyšlapat,na kole si zašlapat,i na inlajnech to dám.Nerad se v pěkném počasí válím doma a tak s vnučkou výletujem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  27 let | Brno
Ahoj, hledám zde šílenou kočičí slečnu, se kterou bych mohl sdílet kočky, jiné mazlíčky a život obecně. Bylo by super, kdyby jsi měla černý smysl pro humor, trpělivost a bydliště v Brně či jeho okolí. Mohu nabídnout kocoura, trpělivost, stydlivost, kovovou hudbu a prý umím dělat dobré vodní dýmky a někdy i dobré jídlo. PS: Mám rád i psy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Rožnov p. Radhoštěm
Jen v přítomnosti milujícího muže,může žena rozkvést a dát mu vše,co potřebuje. Pojďme si dát lásku a vše krásného co je v nás sobě navzájem.Teď a tady.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Česká Lípa
Máš rád život, blízké lidi, svoji práci i koníčky. Umíš žít i sám, ale rád bys ještě potkal spřízněnou ženskou duši a třeba se i zamiloval. Máš chuť s někým sdílet svůj čas, myšlenky, sny a přání. Chceš poznat ženu, která, slovy Plíhala, .. ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá .. Napiš něco o sobě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Praha
Hledám přítele, partnera, SŠ, VŠ, nekuřáka, vysoké postavy, přiměřeně věkem, může být i se svým zázemím mimo Prahu. Jsem SŠ 66/175/70, mám ráda přírodu, procházky, výlety i autem, pohyb i relax na zahradě, občas za kulturou, zajímavosti .. Napište.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  70 let | Liberec
Ráda bych zde našla fajn kamaráda, přítele, milence. Najdu? Jana
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Svitavy
žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 70 let, Příbram

Seznamka - muži

muž, 65 let, Karviná
muž, 38 let, Plzeň
muž, 70 let, Český Těšín