Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  57 let | Praha
Ahoj pohodářko, tak akorát či štíhlé postavy. Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, pohodové procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus .... můžeš být z Prahy i Středo. kraje, severní Čechy ( ve věku cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Jaroměř
Zdravím milé přítelkyně, hledáte muže usměvavé s humor, přehledem i takové, co nekouří, alkoholu nefandí. Nerozumím proč je to zde plné lží, přetvářky předsudků. Jsem obyčejný, slušný muž s vlastním zázemím, rád se vážně seznámím s ženou laskavou, vstřícnou, nechci si psát, stejně to nikam nevede, napiš, dohodneme setkání a od toho se odpíchneme a už záleží na domluvě. Hledám upřímnost, solidnost, slušné chování bez předsudků a těším se na zprávy prima týden.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Ahoj, rád bych poznal fajn ženskou, která by se mnou vyrazila do Egypta…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Most
Hledám, hodnou, milou a věrnou partnerku, kamarádku pro osamělého muže co je dlouho sám . Najdu ,ženu ,která má štíhlou a nebo střední postavu do 50 let...Snad se najdeme. Most.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Svitavy
Kdyby tady byl pohodový nekuřák, kterému už je smutno po ženském protějšku, tak se ozvi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Praha
Ahoj jmenuji se Michaela jsem z Prahy ráda chodím za kulturou do přírody najde se někdo z Prahy a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Praha
Ahoj, chtěl bych tu najít dívku či ženu, do pohody i nepohody, ale hlavně do života. Jsem středoškolsky vzdělaný řemeslník, který se opravdu nebojí práce, ale po ní má rád koláče ve formě cestování a rekreačního sportu. Rád bych ale tyto aktivity sdílel s někým po boku. Pokud by se některá z vás chtěla přidat, budu rád. Více se o mě dozvíte až v možné konverzaci. Přeji tedy hezký den, či večer, možná dobrou noc. Záleží kdy je tento inzerát čtený. Jára
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Sokolov
Rad bych zde poznal dívku, či ženu se smyslem pro pro humor. Na cestu společným životem. Někoho kdo rad cestuje, má smysl pro humor. Jestli je ti mezi 30-37 tak se ozvi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 74 let, Cheb
žena, 39 let, Kladno
žena, 60 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 47 let, Praha
muž, 45 let, Praha
muž, 47 let, Praha