Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Praha
186cm, rozvedený, bezdětný, a chci to změnit. Jsem programátor, matfyzák a vůbec blázen do počítačů.Mám ale i praktické záliby jako pěstování zeleniny, kutilské vylepšování domácnosti nebo vaření. Už jsem zkoušel i pečení, ale je opravdu záhul pak sníst všechno sám . A ačkoliv se to nezdá, nejsem úplná vanilka :-).Rád se obklopuji lidmi, kteří krom názorů mají i logické důvody, jak k nim dospěli.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Mladá Boleslav
Nepovažuji se za zoufalce a nemám důvod si stěžovat. Mám své záliby i práci, ve které jsem spokojený. Na druhou stranu by bylo fajn občas vystoupit z každodenní rutiny a šedi a zažít nějaký životní reset bez vzájemného nabourání toho, co z nás každý má. Pokud to máš v tomto směru podobně, tak už to je jenom na tobě jestli zvedneš hozenou rukavici:).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Rokycany
Hledám pohodovou a přirozeně inteligentní nekuřačku bez dluhů a kil navíc na užívání si volného času, výlety, dovolené nebo i lenošení... A uvidíme co bude dál.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Olomouc
Ahoj Najde se tu normální chlap, který je sám a je mu smutno jako mě? Nehledám šukalistu,těch je tu asi plno. Hledám muže,pro vážný vztah. Hodného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Bohumín
Hledám ženu (25-35 let), která touží po rodině a chce mít děti! Mám rád život na venkově, s tím související činnosti (zahradničení, včelaření, atd.). Mám rád kvalitní hudbu, zajímám se o historii, současné dění. Zajímá-li Tě více, napiš. K.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Písek
Hledám pohledného, sympatického muže, který má rád sport a chybí mu partnerka pro sdílení společných aktivit a vše krásné. Co hledám, mohu nabídnout…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
Hledám příjemnou ženu pro společný život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Hodonín
Přeji si ženu, která miluje odvážně a čistě, s duší dítěte … Přeji si ženu, která touží po vztahu, po lásce ve všech jejích podobách, která touží po sdílení každodenních zázraků - se mnou … Ženu, která mě svou láskou zkrotí a vytvoříme zázemí v klidu a harmonii ... Hledám lásku a vážný vztah. Vím přesně co od života chci, jen neznám tvou tvář ani jméno ... Už nemám hlavu plnou iluzi, přesto mi zůstaly sny a srdce, které chce dávat i přijímat lásku. Zkus na něj zaklepat, otevřu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 70 let, Příbram
žena, 57 let, Česká Lípa
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí

Seznamka - muži

muž, 46 let, Znojmo
muž, 51 let, Nymburk
muž, 34 let, Praha