Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  46 let | Rychnov n. Kněžnou
Lepší už to nebude
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Dvůr Králové n. L.
Hledám vážný vztah,Mám rád turistiku po horách,ale i jinde,cyklistiku,In-line.V zimě sjezdovky,běžky.Kdyby tu byla slečna,mladá žena,která by měla podobné záliby,budu se těšit na tvojí odpověď.Přěji hezký den.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Je ti méně než 25 let a máš za to, že o tebe nikdo nestojí? Že pro nikoho nejsi hezká, že nikomu nestojíš za pozornost a nikdo by s tebou nechtěl trávit čas? Schází ti sebevědomí, průbojnost, jsi plachá, neměla jsi dosud štěstí? Nezoufej. Pod mými ochrannými křídly je místo i pro tebe. Budeš pro mě hezká svým úsměvem a tím, že ti pod nimi bude dobře. Já budu tvým sebevědomím, tvou Sílou, možná i štěstím. Napiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Kutná Hora
Ahoj, jsem Lukáš, je mi 36, bydlím kousek od Kutné Hory. V dnešní době je najít nějakou ženu, co by mě měla ráda takového jaký jsem docela těžké. Ale pokud tu jsi rád se s tebou seznámím. A když nic jiného, dobrých přátel není nikdy dost. Nejlépe z Kutné Hory, Čáslavi a okolí do 30km
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Praha
Rozvedený,bez závazků.Finančně zajištěný muž rád pozná sympatickou ženu pro společné trávení volného času, cestování,turistika,sport,kultura.a dalších aktivit.Budu se těšit na reálná setkání třeba u kávy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Břeclav
Hledám hodnou, sympatickou ženu s kterou se budeme smát a užívat si společně strávený čas. ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  56 let | Frýdek-Místek
Najdu té? Zn. Léto už ve dvou :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Znojmo
Sympatický muž 59 188 rozvedený,nekuřák, finančně i hmotně zabezpečený. Rád pozná štíhlou ženu podobného věku z Jižní Moravy nebo Vysočiny
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Praha
žena, 47 let, Olomouc
žena, 46 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 57 let, Praha
muž, 59 let, Praha
muž, 64 let, Praha