Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  34 let | Pelhřimov
Manželství v otevřeném vztahu... Zajímavá kombinace co? Ale pokud se někdo chce seznámit, klidně ať napíše. Zatím jen kamarádství, pak se uvidí :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Znojmo
Zdravím dámy, z nedostatku času a příležitosti hledám pozitivně naladěnou Ženu. Osobně preferuji zajít si na kávu a nějaký dezert. Potom se uvidí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Praha
Holka do nepohody. Usměvavá, upřímná, věrná. Dospělý syn říká nervy ze železa a srdce ze zlata. Jsem pro každou legraci, nesnáším lhaní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Jeseník
Myslivec a sokolník z povolání, zemědělec, environ. pedagog, sympatický chlapík stále 50/179 cm, hledající pohodovou ženu pro život. Ženu do 50 roků, která by ráda sdílela společné aktivity kolem přírody, myslivosti, sokolnictví, zemědělství . Jsem muž, který hodlá začít novou etapu života kdekoliv. Být nepostradatelnou vzájemnou podporou jeden pro druhého. Nebráním se ničemu, nebráním se ani životu v ústraní nebo na samotě. Vzdálenost neni rozhodující !!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Hradec Králové
Najít někoho s kým pak to tu pak smazat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Mladá Boleslav
Kamaráda na hezké přátelství, čas ukáže co bude dál...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Hradec Králové
Rád bych zde našel sympatickou slečnu, která by mi obohatila život. Chtěl bych, aby byla bezdětná (ale s výhledem na děti), veselá, hodná, nekonfliktní, nejlépe nekuřačka, a aby neholdovala moc alkoholu - příležitostné pití nevadí, i já si občas dám. Více v soukromé zprávě. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Jindřichův Hradec
Ahoj, Hledám touto cestou seznámení s normální ženou (dívkou). Jsem svobodný , bezdětný ,optimista, který z nedostatku příležitosti hledá touto cestou seznámení. Rád lyžuji a chtěl bych partnerku i případné její děti která by se mnou chtěla tuto mojí vášeň sdílet. V létě provozuji náš rodinný penzion u Jindřichova Hradce, a tak mám volný čas hlavně v zimě. Ostatní sport mně musíš naučit. Najde se nějaká odvážná ? Honza ze mlejna
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 38 let, Přerov
žena, 60 let, Praha
žena, 46 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 52 let, Praha
muž, 59 let, Zlín
muž, 60 let, Hradec Králové