Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  38 let | Praha
Mám rád sport, přírodu a pokec s přáteli. Děti už mám a další neplánuji :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Ostrava
Žena může být hodná,hezká,pracovitá..ať dělá,co dělá,stejně je to málo.Proč muži milují potvory?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Zlín
Ahojky. Muž 43 let, hledá upřímnou, normální a bezdětnou ženu. Mám rád sport, hlavně pochoďáky a jakýkoliv pohyb. Velice rád přírodu a bydlení v přírodě. Najdu podobnou? Děkuji. Foto mejlíkem. Ahojky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Olomouc
Sympatická žena z olomoucka hledá sympatického muže odkudkoli s výhledem trvalého vztahu a přistěhování se . Zn sympatie porozumění, nějaké společné zájmy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  71 let | Český Krumlov
Ahoj a pěkný den,hledám milou,upřímnou a spolehlivou přítelkyni trochu štíhlejší postavy,která má ráda přírodu,výlety i romantická posezení,je veselá a baví jí život,těší se na vás(na tebe) Jirka,nekuřák s klidnou povahou,bez závazku s vlastním zázemím,zdravím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Opava
Ahoj nějaká holka na brusle dnes odpoledne Opava :D
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Praha
Hledám přítele, kamaráda do 64 let a nad 188 cm (zájmy cestování, příroda, turistika ), který by někdy rád trávil volný čas i na chalupě za Prahou....grilování, plavání, zahrada, táboráky...a nebo jen tak v klidu odpočívat v hezké přírodě.... Někoho, kdo je v pohodě, má vyřešenou minulost, nevytváří zbytečné problémy.....někoho, s kým by bylo hezky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Plzeň
Hledám submisivní modelku. Měla bys něco vědět. Jsem inteligentní a vím co se sluší a patří. K ženám se chovám jako gentleman. Hledám inteligentní, pohlednou a soběstačnou slečnu, která je na veřejnosti atraktivní dámou na úrovni, ale ve skrytu duše touží být za zavřenými dveřmi poslušnou submisivní čubkou pro potěšení svého pána Pokud tě to láká zkusit na vlastní kůži s dominantním, vysokým, zabezpečeným mužem na úrovni, klidně mi napiš svoje představy a pošli fotku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 70 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 49 let, Praha
muž, 51 let, Brno
muž, 49 let, Praha