Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  33 let | Praha
Jsem svůj (neboli originál :-)), docela stydlín, mám rád srandu (smysl pro nejrůznější humor nutný), nekuřák, se spoustou zájmů. Rád bych poznal někoho fajn, kdo by měl trpělivost s jedním introvertem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Tábor
Ahoj, napíšeme si a uvidíme ? :) Ty - 25 - 38 bez dětí prosím a "open minded "osoba :) Já - ironická roztomilost sama bez dětí :) s cestovatelskou duší kavárenského povaleče .. P.S. Nechodím na túry ani nejezdím na kole pardon ..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Praha
štíhlý, aktivně sportující (cyklistika, běžky, běh), mladšího vzhledu, s kulturním rozhledem, hledá ženu podobného zaměření ke sdílení společných zájmů
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Zlín
Hledám muže, který umí vyslechnout a obejmout. Je inteligentní, kulturně a sportovně založený, a můžu mu věřit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Praha
Ahoj pohodářko, tak akorát či štíhlé postavy. Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, pohodové procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus .... můžeš být z Prahy i Středo. kraje, severní Čechy ( ve věku cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Praha
S Prahou to není tak žhavé..student a tulák (váhy-myšovatá myš)s dobrodružnou svobodomyslnou povahou, který se doma nezouvá a neuklízí, se smyslem pro vše špatné i veselé, ale někdy i s šílenými nečekanými nápady, většinou nezdravící z nedostatku slušného vychování a úplně chudý a nemajetný, jinak vizáže dané přírodou a životem;-), by už také možná mohl mít někoho vedle sebe i když si zrovna na samotu nestěžuje, ale.. Zn:...a je mi 1, 9krát tolik, ale cítím se na to napsané;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  63 let | Ostrava
Prý to někdy tady někomu vyjde a najdou se lidi k sobě, tak se pokusím. Jsem nehulič, nemám dva metry a neběhám po horách a na biciklu jak blázen. Jsem obyčejný starší, ale prý mladšího vzhledu pracující chlap co má už něco v životě za sebou a ví co je v něm důležité. Co se snaží udržet v kondici, ale taky si to pivko dá. Co má rád svobodu, ale taky pořád touží po tom pohlazení slovem a věcmi ci ženská umí a která pak za to bude u něho na prvním místě. Děkuji za odpovědi s fotem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 71 let, Opava
žena, 41 let, Klatovy
žena, 32 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 42 let, Karviná
muž, 44 let, Praha
muž, 48 let, Ostrava