Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  42 let | Znojmo
Rozvedená s vyřešenou minulostí Hledá muže pro společný život
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Třebíč
ahoj hledám muže pro život ve dvou - nosím lodičky i pohorky, ráda se projdu lesem i zajdu do divadla, nemám ráda sušši ale špekáčkům na ohni neodolám... pracuji, bydlím, jezdím - no ale bez "zajiskření" to nepůjde...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  67 let | Praha
Stále hledám sympatickou a příjemnou ženu, jako kamarádku, přítelkyni i milenku. Pořadí se může měnit. Na začátek občasné setkávání, možné i víkendy a dovolené.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | . vybrat .
Hledám tu nejdříve kamarádku a čas ukáže dále.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Ostrava
Ahoj hledám sympatickou ženu do 45 let která má ráda přírodu , procházky , výlety a chybí jí parťák jak pro volný čas tak i pro život . Já 37 let , svobodný , pracující , usměvavý vodnář který už nechce být na tom světě sám .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Havířov
Jsem dobrá, slušná, upřímná žena. S jednoduchým a srozumitelným charakterem pro vztah a pro život. Chci se tu setkat s opravdovým mužem pro vážný vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Olomouc
Najde se tu usměvavý a laskavý muž, spíš vyšší do 45 let, , který by uvítal doprovod na dovolenou,do kina, divadla a jiné akce? Děti odrostly a je načase si užívat život.Zajímá mě hodně oblastí-zdraví, finance, strava, tanec, cestování, hudba....já-171 cm, vždy s dobrou náladou, flexibilní..Šumperk - Olomouc- Brno.Šikovný muž, co si poradí s čímkoliv kolem domu nebo zná někoho takového, bude vždy vítán a dostane výborný oběd..Fotky tu mám, tak odepíšu jen tomu, kdo je vidět!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Žatec
Neobyčejně obyčejný muž:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Bohumín
žena, 67 let, Ostrava
žena, 41 let, Louny

Seznamka - muži

muž, 50 let, Praha
muž, 60 let, Ostrava
muž, 44 let, Kutná Hora