Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  59 let | Jihlava
Mám rád cykloturistiku, výlety po hradech, zámcích, přírodních krásách. Najdu zde parťačku s podobnými zájmy. Těším se
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Hodonín
Vzhledem k okolnostem sem tady . Najde se tu sympatická, solidní a pohodová holčina ? Jsem bezdětný, společenský. Mám rád přírodu, dlouhé procházky, kolo, kino, dobré jídlo, hudbu atd. Chtěl bych dítě. Pokud hledáte sportovně založeného chlapa, tak to nejsem. Nejsem chatovací typ, osobní setkání řekne nejvíc
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Zlín
Jsem ze Zlína a hledám nějakou obyčejnou pohodovou holku pro život, která hledá seznámení a ráda by zašla třeba někam ven do přírody na procházku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Havířov
Rád bych poznal fajn ženu, jmenuji se Jirka, je mi 39 let. Pracuji, mám své bydlení a skvělou rodinu..moc rád bych poznal ženu, která ví co chce, může mít i dítě, chápu dnešní situaci a rád dítě přivítám.jinak mám rád procházky, přírodu, vaření, zvířata atd. To si můžeme, pokud se nějaké zalibim tak napsat...budu se těšit. Ahoj
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Hradec Králové
Rád bych poznal hodné nazadané děvče, které je schopné poskytnout do vztahu věrnost, důvěru, oporu, lásku a hlavně toleranci k mým nedostatkům. Samozřejmě nabízím totéž :-) Nehledám nic nezávazného. Bylo by fajn, kdyby ses nebála přiložit ruku k dílu, třeba na chatě, ale neboj, betonovat zvládnu sám :-D Asi bych si nerozuměl s kuřáky (1-2x denně mimo domov je OK), velkými sportovci a těmi, co neposedí a lítají po světě, ale výlety po ČR mám rád. Neboj se napsat ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Frýdek-Místek
Hledám vážný vztah...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | Písek
Rande nějaký...nebo kávu ..jaro se trochu mračí,ale zase slunéčko vyjde.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Brno
Ahoj, hledám dívku z Jižní Moravy, která by chtěla pro začátek vyměnit nějaké ty písmenka. Nebránil bych se ani parťačce na sport nebo nějaký výlet. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 39 let, Praha
žena, 28 let, Plzeň
žena, 59 let, Hranice

Seznamka - muži

muž, 53 let, Vsetín
muž, 32 let, Prostějov
muž, 50 let, Praha