Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  61 let | Praha
Štíhlý 60/175 VŠ hledá štíhlou nekuřačku do 58 let z Prahy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Valašské Meziříčí
Rád bych se seznámil s ženou s vyřešenou minulostí ,já jsem rozvedený pracující a bydlím na vesnici tak někdo kdo má rád kytky zahrádku.Jinak rád cestuji hrady zámky turistika jak je čas. Odepiš a dozvíš se víc, dítě není překažkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Ostrava
Ahoj, hledám partnerku pro společný život plný lásky a podpory, který povede v budoucnu k rodině. Jsem milí, věrný a obětavý který má pevné cíle v životě ale to poznáš sama, rád chodím na procházky i nějaké výlety/dovolené popřípadě společné lenošení u filmů a seriálů či poslouchání hudby ale vždy se dá podniknout i něco jiného. Jestli jsem tě trochu zaujal budu rád když se mi ozveš, rád ti zodpovím jakoukoliv tvou otázku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Nemůžu se dočkat, až tě konečně najdu... :-) Nemám žádné přehnané nároky, naopak si ze všeho nejvíce přeji, abys byla vždy sama sebou.... Rozhodně nemusíš být dokonalá, ale budu nadšený, pokud budeš chtít od života taky něco více, ráda se směješ, nemáš ráda konflikty a hádky - stejně, jako já. A pokud ti taky přijde, že do této doby taky moc nezapadáš, budu jedině rád.. Jinak dálka nehraje žádnou roli! Zatím ahoj :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Plzeň-jih
Vážená děvčata, působím zde už dlouho. Pocit mám že zde jen člověk zabíjí nudu, čas,k čemuž dříve sloužily hrací automaty zdejší prostředí připomíná. A proto máš-li zájem o seznámení, pojď ven! Ano, setkání je nejlepší a oba si vzájemně tímto řekneme mám zájem, jsme ochotni něco udělat. A jó - rovnou i napíšu že jsem sportovní, akční, tudíž tvá postava s váhou nad 80kg není co hledám,nic ve zlém, ale to je jiný styl života. Děti v pohodě,jen prostě buď a působ jako žena.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Chlap takový lepší level hkedá víc než jen vztah... Cit + propojení skrze duši. Taková láska je opravdová. Spojení na této úrovni samo o sobě eliminuje vztahové trampoty atd. Proč také zrazovat to nejhezčí co máme. Vzahemná úcta a porozumění, plnohodnotná láska bez podmínek..Jsem připraven na tento pěkný vztah a Ty?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Ostrava
Ahoj, vím že to bude znít asi divně, ale rád bych touto cestou našel sympatickou, zralou ženu, kterou bych mohl při občasných schůzkách orálně uspokojovat ;-) Jsem sice ženatý, ale má žena to bohužel nemá ráda, ale já ano. Prostě mi to chybí a hledám ženu, které to chybí taky. Věk nerozhoduje, pouze sympatie, samozřejmě bez narušení soukromí... Já 43 let, VŠ, nekuřák, prý pohledný a sympatický :-) Zdraví (já dárce krve) a diskrétnost samozřejmostí (proto anonymní inzerát). Ozvi se :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Brno
Společně zazářit. Prosím jen Brno a Brno venkov.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 60 let, Praha
žena, 37 let, Turnov

Seznamka - muži

muž, 61 let, Hranice
muž, 50 let, Strakonice
muž, 44 let, Benešov