Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  50 let | Tábor
Hledám ženu na vážný vztah, která by mě měla ráda.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Brno
Toutou cestou, později třeba někde u kávy bych se chtěl seznámil s dívkou na společný život, tak snad se mi už poštěstí, kdyby si tu byla tak klidně mi napiš. A něco trochu o mě jsem pracující profese (truhlář), posezení s přáteli, hudba, kino, procházky, příroda, in line.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Praha
Chci si najít nějaké jednoduché přátele, myslím, že každý vztah začíná přáteli.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Valašské Meziříčí
Ahoj, nejsem obyčejná ani skromná, vím co nechci a co chci nabízím. Třeba se najde odvážný, inteligentní, o sebe dbající muž, který dokážet psát bez hrubek, stojí nohama na zemi a hlavu má v oblacích. Vyšší postava vítána. Jsem štíhlá, blond, mladšiho vzhledu, pohodová. Když se máme potkat, tak se nemůžeme minout....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Olomouc
Pojďme ve dvou objevovat svět (miluju moře i hory), smát se, navzájem se rozvíjet, vyrážet za sportem, kulturou a jindy jen tak popíjet víno při západu slunce a užívat si jeden druhého :) Já 36, VŠ, 185 cm, bezdětný, aktivní kluk se spoustou snů a energie. Docela jsem si máknul, díky čemuž se mi nedaří zle- mám dobou práci, kdy bydlet, čím jezdit... Vlastně mi toho moc nechybí, krom prima holky, která se nežene do pořizování dětí, a která má chuť prožívat život společně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Česká Lípa
Ahoj, jmenuju se Petra, a už jsem si myslela, že je ten profil smazaný. Není....hmmm možná náhoda možná osud :) Hledám Tu prima, chytrého NEKUŘÁKA, co bude dál se uvidí. Nechci někoho jen na ʂȩӽ, ani kamaráda s výhodami, prostě klasický vztah. Něco o mě: nekouřím, nesportuji, ráda spím, čtu, jím:), takže těch kilo na víc je opravdu hodně. Mám ráda humor, umím se zasmát i sama sobě. Ráda zajdu na kávu nebo třeba na kratší procházku. Když tě bude něco zajímat, klidně se zeptej.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Pardubice
Najde se tu žena která nechce sedět doma Má rada výlety procházky Přírodu a vše co nám život přinášíJa slusnx pracov.muz 50/179Truhlar Chodím do přírody na krásná místa rozhledny Miluju Dobre jídlo aj v kuchyni se umím … Mas děti nevadi Jen vážný vztah Pro lepší …FC. Cross Tom (větrná …
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Olomouc
Hledám parťáčku do života
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 39 let, Praha
žena, 59 let, Jablonec nad Nisou
žena, 41 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 51 let, Blansko
muž, 59 let, Praha
muž, 39 let, Louny