Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  55 let | Teplice
Hledám slušného muže, který ví co od života chce. Najdu Tě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Příbram
Hledám tady slečnu či mladou paní na dlouhodobý přátelský vztah. Upřímnou upovídanou nekuřačku co se ráda mazlí a dokáže jednat na rovinu. Holčinu které doma chybí vlídné slovo, pochopení, zájem a nechce jen brát. Rodinný stav ani postavu neřeším, rozhodující jsou vzájemné sympatie. Foto klidně výměnu. Budu se těšit;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Sokolov
Hledám sympatickou, pohlednou ženu a společně s ní změnit "vše". Jaro a léto je pro poznávání se ideálním časem. Jestli máš stejný pocit a chceš se seznámit, najít parťáka, tak s chutí do toho a ......... svět je náš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Pardubice
Rád poznám akční ženu, která má ráda hory, přírodu, sport, zahradničení…. pro společné chvilky a třeba i pro vytvoření harmonického vztahu. Pokud se sem taková zatoulala, ať se ozve :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Beroun
Hledám vážně sympatickou mladší trošku akční ženu která by ráda zkusila Ferraty /začátečník/ , taky si občas šla na in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Nezadanou co se postupně chce seznámit.Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy. Prosím o fotku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Brno
Pokud jste sam a chcete vše změnit, ozvěte se. Jsem z Brna a prosím muže též z Brna.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Tachov
Hledám pohodového muže, který nemá rád nudu.Jestli žiješ v blízkosti mého bydliště a máš vyřešenou minulost ,zkus se ozvat ať se poznáme blíže. Třeba nám to vyjde.Společné toulky přírodou.Budu se těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Sem muzu psat co chci, vzdyt si to ani nectete. Na zpravy nereagujete, jen se prihlasite, kouknete a odhlasite - chapu, 80 zprav denne je moc... Kdy si toho zacnete vazit ? Za 2 roky jsem mel 3 vzkazy (jen obezni maminy). Je tu normalni 30ka, ktera chce najit partnera ? Fakt uz nemam silu vymyslet super texty a lezt vam do zadku :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 59 let, Hranice
žena, 52 let, Opava

Seznamka - muži

muž, 42 let, Brno
muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 38 let, Beroun