Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  60 let | Plzeň
Hledám ženu, která mě bude mít ráda, jinak už mám všechno.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Nový Jičín
Hledá se hodná, milá,... Rád bych poznal slečnu která ví co chce a na oplátku nabízím to samé. Jsem svobodný, bezdětný, pracovitý a snad ne úplně šeredný kluk který hledá hledá druhou polovičku do páru. Ženu která také hledá už něco stabilního a smysluplného s dobrodružným duchem a kladným vztahem k přírodě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Brno-venkov
Jak nebyl schválen? Co je za problém? To schvaluje nějaká vobtoustlá nebo homoʂȩӽuál? Baby si tady píšou, že hledaj prcíře a to je v pohodě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Praha
Hledám vážný vztah, ale kde se umíme bavit. Nejsem Čech, ale mluvím česky. Jsem vysoky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Mariánské Lázně
V jarním ševelení květů a v hřejivém objetí slunce, Hledám tebe, můj jarní zázrak, můj osudový pramen všeho, co chci. Rád bych pro tebe otevřel dveře do říše neskonale krásné, Ať naše srdce tančí v harmonii, co zní jako jarní píseň, věčná a nesmrtelná.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Uherské Hradiště
Hledám milého kamaráda na vše hezké při vzájemných sympatiích.Nehledám chvilkovou záležitost,jsem empatická,snad pohodářka co má ráda úsměv.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Uherské Hradiště
Ráda poznám skvělého sympatického muže, nekuřáka, ve věku cca 44- 52 let. Takového, který mi rozbuší srdce, ale především slušného a hodného člověka. Nehledám za každou cenu, počkám si......
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 37 let, Turnov
žena, 39 let, Rokycany
žena, 67 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 52 let, Hranice
muž, 55 let, Plzeň-jih
muž, 53 let, Hradec Králové