Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  61 let | ZAHRANIČÍ - ostatní
Žiju sice v Kanadě ale jezdím do Česka, kde bych se chtěl seznámit se ženou která by měla zájem o takové přátelství. někdy na dálku ale která by si mohla se mnou také psát. Prosím o fotku a něco o vás a vašem životě. Těším se na váš kontakt Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Louny
Hledám fajn slečnu na společné výlety procházky a víc se uvidí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Praha
Ahoj, hledám podnikavou, optimisticky založenou parťačku... kamarádku... třeba motorkářku, jezdící na koni, běžkyni, bruslařku, se zálibou v cestování - hory, moře... Jasně, není to podmínkou :) jen mám kolem sebe rád aktivnější lidičky. Vím, že by byla náhoda, se poznat tady, každopádně proč to nezkusit. Foto později, přes WhatsApp nebo mail. Dávám přednost osobnímu setkání, před dlouhým dopisováním. Díky! P.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Ostrava
Ahojky , rád připravím ranní kávu , tak napsal jsem Ti … Teď jsi na řadě ty...než se ozveš budu zatím chodit do práce a řešit starosti běžného dne sám...uff...snad přijde i ta harmonie.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Plzeň
Zatim hledam nekoho na pokec, pak se uvidi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Plzeň
Ahoj dámy, ženy, slečny. Hledám vážné seznámení ve věku od 25ti do 40ti, Plzeň a blízké okolí. Jsem pro každou srandu, hledím má to co žena má uvnitř v srdíčku (obal je pomíjivý). Nemám rád lži, faleš, přetvářky. Měla by jsi mít ráda zvířátka, kladný vztah k přírodě a zahradničení a spoustu dalšího.Nehledám žádnou fiflenu ale ženu co umí nosit tepláky ale i zároveň šaty do divadla, tolerantní, milující a hlavně věrnou! To samé nabízím i já.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Praha
Jsem vzpomínkový typ..Aby bylo na co vzpomínat,musí být nové zážitky..Pokud se taky nebereš smrtelně vážně,jsi v poho a raduješ se z maličkostí,pak se ptám: Kde jsi? :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Hradec Králové
Máš pocit, že tu hledáš jehlu v kupce sena a doceníš po svém boku empatického partnera, který je pozorný, spolehlivý a dokáže naslouchat, podpořit i rozesmát? Baví mě cestování, sport, výlety za poznáním i kulturou. Rád poznám inteligentní, citově založenou, milou nekuřačku všestranných zájmů. PS: Nejsem vázán na současné místo bydliště a vzdálenost pro mě tedy není limitujícím faktorem. Odpovědi prosím s fotkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Chrudim
žena, 38 let, Praha
žena, 55 let, Zlín

Seznamka - muži

muž, 32 let, Nymburk
muž, 39 let, Rakovník
muž, 40 let, Brno