Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  62 let | Praha
Hledám pro stabilní a láskyplný vztah ženu do 69 let, všestranných zájmů, s větším pozadím a kladným vztahem k ȩrotice, případně i k experimentování. Celá ČR.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Chrudim
Baculka s vyřešenou minulostí vyhlíží novou budoucnost. Sympaťák 33-47let? Značka: už snad napořád.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Teplice
ahoj najdu slecnu okolo ustecka?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Kutná Hora
Milé dámy tak jsem ovdověl, zůstal jsem s 12-ti letou dcerou a po malé zahrádce u malého domečku běhají dvě němé tváře. Jsem pohodář, kliďas se smyslem pro humor. Klidný usedlý život víc snad ani nechci.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Jeseník
Hledáš jehlu v kupce sena? Na jaře je na to lépe vidět, je tedy možné, že oba najdeme. A nemusí to být zázrak. Stačí holka s botama, s trochou chuti do života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  74 let | Praha
Hledám vážné seznámení s pohodovou ženou, výhledově i společné bydlení a hezký život. Jsem romantik a mám rád hezký a příjemný vztah a vzájemnou pozitivní komunikaci. Jsem sám a život je lepší ve dvou spřízněných dušičkách. Víc asi osobně. Jsem ročník 1950 tel. ženu bych chtěl najít o něco mladší, ale není rozhodující.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Hradec Králové
Ahoj hodný kluk nekuřák dočasně na vozíku hledá z Hradce Králové a okolí dívku,ženu která hledá kluka na políbení pod rozkvetlím stromem:napíšeš?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Irsko
Momentálně žiji v Irsku, ale pocházím z Jižních Čech. Hledám někoho, kdo má smysl pro humor, vztah bere vážně a dokáže mít opravdu rád. Mám rád cokoliv co se dá dělat ve dvou ;) k tomu filmy, hudba, příroda, procházky, dovolený a poznávání. Pokud je tu nějaká slečna která má vyřešenou minulost a v tomto černobílém světě se stále dokáže usmívat, napiš. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Klatovy
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 69 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 41 let, Česká Lípa
muž, 52 let, Čelákovice
muž, 73 let, Brno