Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  40 let | Ostrava
Ahoj, hledám někoho s kým budu sdílet dobré i zlé, vše co budoucí život nabídne. Tak něco tedy o mě, je mi čerstvě 40, mám dvě děti které žijí u matky.Vypadam dobře na míň lidé mi typuji 35. Jsem zaměstnán, mám dobrou práci. Hledám ženu děti nevadí spíše je to plus. Mám rád děti jsem rodinný typ. Když vidím že někdo o mě stojí umím to mnohonásobně oplatit. Pokud nechceš být sama a řešit jestli můžeš vzít děti do zoo nebo do dinoparku napiš, ve dvou to půjde lépe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Olomouc
Pojďte, paní, budeme si hrát :-) Něha, vášeň, dotyky, dráždění, ochutnávání, tajemství ... Klidně nejen ve dvou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  19 let | Mladá Boleslav
Jsem pozitivní, hodný, věrný, důvěřivý. Chodím často do gymu a jinak se věnují modelaření a hraním her.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Děčín
Ahoj pohodářko štíhlé či tak akorát postavy ..... Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ - optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus … můžeš být z kraje Ústeckého, Libereckého, Středočeského, Prahy - ( cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Frýdek-Místek
Rád bych našel spřízněnou duši, přítelkyni do pohody i nepohody, na trávení volného času s podobnými zájmy , tj. procházky, projížďky na kole, wellnes , lyžování, tanečky, výlety do přírody, návštěvy kina, divadla, koncertů….Jsem sympatický , komunikativní a pohledný nekuřák, VŠ 65/165 s pozitivním přístupem k životu…Budu se těšit na odpověd
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Bruntál
Normální žena která si na nic nehraje.Pracujici bez dluhu.Nezkažená dobou. Jsem spíše introvert.Volna trávím na své zahrádce s rukama zabořenými v zemi.Mezi me zajmi patři Šiti na šicím stroji.Vylety, procházky do přirody.Poslech hudby,Filmy podle skutečnosti,
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Vyjímečný muž hledá úžasnou vyrovnanou pohodovou,empatickou ženu. K takové jsem totiž velmi kompatibilní ;) Pohodář ,vyrovnaný pokorný stvořený pro hluboký citový vztah a následné splynutí duší. Vítám Tě ve svém životě a těším se na náš hezký začátek..Nejhezčí chvilky našeho života přicházejí skrze hluboké vzájemné pochopení. Jemná elegance,nepovrchnost,touha vylepšit svět...to vše by jsi mohla mít. Pokud jsi ke všemu drobnější a fajn holka. Je to ideální kombinace k zamilovaní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Kolín
Hledám holku na vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Zlín
žena, 40 let, Praha
žena, 57 let, Plzeň

Seznamka - muži

muž, 43 let, Praha
muž, 38 let, Náchod
muž, 47 let, Brno