Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | České Budějovice
Ahoj, mám klidnou povahu, jsem svobodný a bezdětný. Moc rád jsem v přírodě, na zahrádce, včelařím, jezdím na kole a cestuji. Nekouřím. Rád bych našel samostatnou holku, na kterou bych se mohl spolehnout, měl rodinu. Můžeš být i výrazně mladší. Filip.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Hledám ženu s pozitivním vztahem k historii, starožitnostem, antikvariátnímu zboží nebo sběratelku něčeho zajímavého. Máš ráda hledání pokladů na blešáku či v přeplněných antikvariátech.....tak to by jsme si mohli rozumět.Bezdětný, nekuřák který neholduje alkoholu z okraje Prahy.Pokud tě můj inzerát zaujal a zajímalo by tě něco víc, napiš, rád se s tebou seznámím :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Svitavy
Dobrý den všem, pokud budete mít čas a náladu písněmi si ? Jsem Robert, pohodový nekuřák, žijí částečně v Hradci Králové, Svitavy , Pardubice a Alicante Španělsko. Jezdím na motorce, offroad, vodním skútru, kole.. mám rád přírodu, zvířata, cestování letadlem, obytným autem... relaxuji na koncertech, kině, divadle, kavárně... Nic není podmínkou.. Hezky zbytek dne.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Praha
Láska, radost, hravost, lehkost, Smích i pláč, vánek i vichřice, slunce i déšt.Klid, propojení, souznění, sdílení, Být spolu i prostor o samotě.Pohyb i lenošení, Vděčnost, harmonie, alchymie, přitažlivost, přesah, intimní splynutí, prostě bytí ženou a mužem.Emoce.V tom je obsaženo vše.....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj, rád bych se tu seznámil :) Jestli máš vážný zájem se společně sejít, popovídat si? Něco spolu podniknout ? Jsem svobodný, věrný, bezdětný nekuřák. Mám rád procházky, výlety, plavání, cestování, pizzu, přátelé, víno a spoustu dalších věcí. Hledám Lásku, někoho na budování Vážného vztahu a hlavně do společného života... Milou, nezadanou, sympatickou, věrnou, spolehlivou nekuřačku. Dočetla jsi to sem ? Budu moc rád za tvou zprávu.. Fotka výměnou. Těším se. S pozdravem Milan :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Praha
Hledám ženu co padne do oka a zapadne do duše.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Praha
Pomůžeme náhodě ?....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  22 let | Praha
Jsem tu z prostého důvodu, rád bych se seznámil.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Písek
žena, 67 let, Ostrava
žena, 46 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 64 let, Hradec Králové
muž, 57 let, Třebíč
muž, 60 let, Kladno