Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  49 let | Praha
Hledám jednoho jediného muže pro opravdový vztah a lásku pro zbytek života. Přeji si potkat vzdělaného, upřímného a komunikativního muže. Poznávat se, proplétat svoje životy a budovat ten společný. Děti mám odrostlé, třicetileté manželství za sebou. Ráda chodím po horách, do divadla, na koncerty, čtu a studuji architekturu. Léto v Beskydech, zima v Praze, jestli práce jednou dovolí. Těším se na osobní setkání, protože jiskra přeskočit musí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Havířov
Pěkný den všem ženám. Já, 53-letý muž bez závazků, podnikající sympaťák, ale také realista s romantickou duší, hledám zde pro nedostatek příležitostí k seznámení svou druhou polovičku. Možná, že můj inzerát nějakou ženu zaujme, možná, že mi i nějaká žena odpoví. Budu se moc těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Ostrava
Hledám partnerku pro společnou cestu životem. Chodím na hory, jezdím na kole, sportuji rekreačně. Aktivita mi nechybí. Rád si zajdu do kina nebo na bazén. Jsem otevřený pro nová dobrodružství a nějaká dovolená v roce je samozřejmostí. Bydlím sám a domácnost zvládám dobře, včetně lehkých i těžkých prací. Mám dobrou práci i dostatek volného času pro partnerku :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Praha
Co o sobě napsat, aby to nevypadalo nabubřele nebo úplně pitomě? Nevím. Sejděme se a udělejme si názor
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  71 let | České Budějovice
Po delší době to zkusím znova zda se mi ozve obyčejná žena nekuřačka,která je hezká protože se nemaluje nemá umělé nehty tetování ani piersing jednoduše přírodní a ne umělá. Příroda je nejhezčí.Nejsou jí cizí domácí práce(nehledám služku a nechci být otrok) nedává přednost kavárnám před přírodou umí jezdit na kole má ráda les a sběr jeho plodů neodmítá cestování, pěší turistiku .Nehledám majetek ale upřímnou ženu ta umí udělat teplo domova a domov domovem jsem zajištěnJsem domácí kutil a rybář.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  75 let | Brno
Myšlenka: Ideál nikdy nenajdeš. Jen ztrácíš život čekáním. Musíš hledat partnera o kterém víš, že když se vedle něho ráno probudíš, že nebudeš mít chuť rychle utéct.!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Hradec Králové
Hledám štíhlou nekuřačku, zdá se ale, že ještě nerostou ... Pokud by se tady náhodou našla žena, která by se chtěla seznámit a pracovat na budování vztahu, budu rád za vzkaz. Žiji v městě které leží západně od Hradce Králové, je vstupní branou do Krkonoš a mapy.cz ho ve svých textových mapách přejmenovali na Sochařice. Myslím že není těžké to uhodnout.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Strakonice
Zdravím, já - 54 let, rozvedená, 162 cm, na šířku tak akorát, klidná, optimistická, mám ráda knížky, filmy, hudbu, výlety na rozhledny, hrady a zámky, do přírody, kolo, setkávání s přáteli i lenošení u telky. Hledám muže s podobnými zájmy, nekuřáka. Odpovím jen na inzeráty s fotkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, České Budějovice
žena, 71 let, Opava
žena, 41 let, Klatovy

Seznamka - muži

muž, 66 let, České Budějovice
muž, 38 let, Brno-venkov
muž, 61 let, Přerov