Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  56 let | Ostrava
Prima partnerku pro krásný vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Blansko
Hledám ženu na vážné seznámení, ženu která má srdce na dlani a které bych mohl dát své. Rád bych našel lásku a štěstí nejlépe na trvalo. Najde se tady někde.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Praha
Hledám fajn holčinu, která se ráda seznámí s pohodářem z Prahy. Je mi 37 let, mám rád práci na zahradě a okolo domu, dobré jídlo, procházky, fitko, instrumentální i rockovou hudbu či dobrý film. Nic mi neříká chození po horách a extrémní sporty. Mám ve střídavé péči 11-ti letou dceru takže děti vítány. Preferuji osobní setkání před dlouhým vypisováním.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Prachatice
Ahoj jsem pohodový, veselý a povídavý chlap ze Šumavy. Mám rád sport, motokros, a celkově motosport. Výlety do přírody, ale i za kulturou. Něco o mě? Mám modré oči, měřím 189cm a jsem prý ramenatý. Rád bych poznal ženu která má ráda pohyb, sport, výlety za kulturou, kino a třeba i divadlo? Tak přesně tebe hledám. Budu rád když se ozveš i s fotkou. Přeji hezký den.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Most
Hledám, hodnou, milou a věrnou partnerku, kamarádku pro osamělého muže co je dlouho sám . Najdu ,ženu ,která má štíhlou a nebo střední postavu do 50 let...Snad se najdeme. Most.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Trutnov
Hodí se ke mně muž, co dělá vše s chutí a fortelem. Mám jezevčíka a krásnou chalupu. Dostavuji saunu, věnuji se vitrážím a astropsychologii. Už přijď, léta letí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Tábor
Našla by se tu žena, která by také brala spřízněnou duši a parťáka na procházky, kulturu, výlety, objímání? Tohle seznamování je loterie s málo pravděpodobnou výhrou, ale člověk nikdy neví, kde ho potká štěstí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | USA
Jirka, blondak, mlade vyhlizejici, U.S. citizen, zijici v Salt Lake City, Utah, USA, ! Mam rad humor, sport and rock n roll... a mam se docela dobre, ale bude jeste lepe az najdu milou , veselou, partnerku, vek 35-50. Nejsi jiz nahodou nekde v USA?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, České Budějovice
žena, 57 let, Plzeň
žena, 41 let, Zlín

Seznamka - muži

muž, 54 let, České Budějovice
muž, 55 let, Ostrava
muž, 51 let, Vsetín