Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  47 let | Ostrava
Zdravím, rád bych poznal milou dušičku, poštěstí-li se. Mohu nabídnout, zázemí, oporu, svou náruč, pohlazení, upřímnost, toleranci, věrnost. Kdo jsem? Celkem pohodový synek, pracující, bez dluhů a závazků, trochu kutil, kterýžto je sám. Koho hledám? Milou, pohlednou, usměvavou dušinku, štíhlejší až střední postavy, do 40let, nekonfliktní povahy, hledající pevný bod ve svém žití. Můžeš být i o dost mladší, nebude li ti vadit větší věkový rozdíl
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Domažlice
Rád bych touto cestou našel milou hodnou holku které si na nic nehraje a je pro společný život. Chodit na procházky do přírody, výlety a nebo jen tak se valet u telky a kouknout občas na nějaký film. Dnešní doba na seznámeni je složitá a proto zkouším tuto cestu. V životě by člověk měl byt šťastný a přeci jenom ve dvou se to lépe táhne. Tak proč to nezkusit Jirka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  56 let | České Budějovice
Taky jste v situaci, že nemáte s kým jezdit na výlety, poznávat nová mista, kraje...?Taky by jste rád něco podniknul... ale samotného už Vás to ani nebavi ...když není s kým zážitek sdílet?Taky se těšíte na volné dny a pak nevíte co s nimi? Taky věříte, že z přátelství se může stát dlouhodobý vztah?Jsem svobodná, bezdětná.bez závazků.169/60.t.č.Passau Hledám spolehlivého, seriózního, nezadaného přítele .K případné odpovědi přiložte foto.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Kolín
Pokud čteš tyto řádky .. tak nepřestávej.. a třeba, kdo víííí..... :) Usměvavý, se smyslem pro humor, který má rád výlety nebo naopak přijdou dny, kdy se Ti je chce strávit lelkováním doma :) Možností je moc, když to dělají dva :) Pokud se Ti chce vyrazit na výlet, na procházku s kafíčkem na terásce :) tak to bude třeba prima :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Šumperk
Myslivec a sokolník z povolání, zemědělec, environ. pedagog, sympatický chlapík stále 50/179 cm, hledající pohodovou ženu pro život. Ženu do 50 roků, která by ráda sdílela společné aktivity kolem přírody, myslivosti, sokolnictví, zemědělství . Jsem muž, který hodlá začít novou etapu života kdekoliv. Být nepostradatelnou vzájemnou podporou jeden pro druhého. Nebráním se ničemu, nebráním se ani životu v ústraní nebo na samotě. Vzdálenost neni rozhodující !!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Praha
Hledam zenu na spolecne cestovani i mimo Evropu.Pozdeji mozna i vice.Prosim,pouze z Prahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Praha
v noci na prochazku...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Domažlice
Ahoj.Hledam milou a usměvavou ženu se srdíčkem na pravém místě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 70 let, Praha
žena, 67 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 61 let, Praha
muž, 64 let, Praha
muž, 42 let, Trutnov