Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  31 let | Brno
Ahoj, vítám vás na svém profilu! Jmenuji se Veronika, je mi 30 let a bydlím přímo v Brně. Pracuji jako pečovatelka a starím se o osoby s autistickým spektrem. Ve volném čase ráda hraju hry, jezdím na výlety, procházky do přírody nebo relaxuju u seriálu či filmu. Nesnáším lež, přetvářku a namyšlenost. Myslím si o sobě, že je semnou sranda, protože bez humoru to u mě nejde. A proč tady jsem? Hledám vážný vztah nebo kamarádství, je mi vlastně jedno co to bude :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Vrchlabí
Když dva dělají totéž není to vždy totéž.A já hledám ženu se kterou bych mohl zajít na kávu,procházku,vzájemně se poznávat a uvidíme zda si padneme do oka.Jsem bez závazků,mezi mé záliby patří,cyklistika a akvaristika.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Hradec Králové
Rok výroby 1978 - sportovnější verze. Starší model, ale stále ve skvělém stavu (mladšího vzhledu). Pravidelné prohlídky a údržba. Garážovaný. Občas v zimě ráno špatně startuje, ale nechá si říct :-). Hledá se hodná a milá majitelka. Nejlépe sportovně založená. PS: Nespěchá, jen do těch nejlepších rukou :-).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Brno
Jsem usměvavá blondýna se smyslem pro humor a spousty zájmů. Sluší mi večerní toaleta, ale i montérky. Umím celý den ležet na pláži, ale i chodit po horách. Mohu jít večer do divadla, ale ráda si zahraji i kulečnik. Hledám sympatického (vyšší postavy) a vyrovnaného muže, který ví co chce. Nezadaného muže na dlouhodobý vztah. Muže, o kterého bych se mohla opřít a nespadli bychom oba :-) Ráda budu oporou i já.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Praha
Krásné jarní dny jsou tady a tak bych rád poznal vyšší, štíhlejší přítelkyni ke společným toulkám jarní přírodou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Nové Město na Moravě
Sám prostě nechci být. Jsem aktivní v hodně směrech... Sport, výlety, citlivý romantik....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Klášterec nad Ohří
Ahoj hledám hodnou a milou spřízněnou duši najdu tě tady?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Poděbrady
Hledám pohodovou ženu, která bude na "stejné vlně jako já". Nebude žít minulostí, bude hledat na životě to hezké a snažit se tak žít a život prožívat a ne přežívat.Mám rád cestování, dobré jídlo, rekreačně sport, zvířata, něco z kultury. Pokud také hledáš vážný vztah, tak se budu těšit na zprávu od tebe. Ještě pro informaci pro ty co hledají pouze bezdětné mám dvanáctiletého syna ve své péči. Preferují si zavolat nebo se potkat. Jiskra může přeskočit jen osobně PS: nehledám dopisování.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 56 let, Praha
žena, 40 let, Písek
žena, 35 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 60 let, Hradec Králové
muž, 40 let, České Budějovice
muž, 46 let, Třebíč