Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  54 let | Brno
Hledám partnerku pro společné užívání života.Jsem časově nezávislý, nekuřák, zajištěný.Najdem se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Ostrava
Ahoj hledám normalni zenskou pro vztah s vyřešenou minulosti já jsem štíhlé postavy jezdím občas na kole mám psa takže sním trávím dost času(psa mam v byte tak ti to nesmi vadit) poslouchám rock a metal ale jinak jsem úplně normální.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Mladá Boleslav
Veselá hledá zodpovědneho partnera, tatínka. Mám čtyřletou dcerku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Rožnov p. Radhoštěm
Rád bych našel ženu, která je trochu akční a nesedí jenom doma, která umí tak nějak aktivně odpočívat v přírodě na nějakém výletě. Podmínka snad jen vzájemná sympatie a pokud možno stejné město. Zbytek se vždy uvidí až osobně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Beroun
jsem upřímná, nesnašim lez , miluju zvířata vylety do prirody ,jizdu na kole , jinak hledam vazny vztah ne jen pokec , nejsem žádná modelka proste normalni holka se smyslem pro humor a pohodu... pokud to máš stejně napiš budu ráda pokud maš zájem neboj se mě oslovit . Prosím ČTĚTE ODKUD JSEM!!!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Ostrava
Ahoj, hledám partnerku pro společný život plný lásky a podpory, který povede v budoucnu k rodině. Jsem milí, věrný a obětavý který má pevné cíle v životě ale to poznáš sama, rád chodím na procházky i nějaké výlety/dovolené popřípadě společné lenošení u filmů a seriálů či poslouchání hudby ale vždy se dá podniknout i něco jiného. Jestli jsem tě trochu zaujal budu rád když se mi ozveš, rád ti zodpovím jakoukoliv tvou otázku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Praha
Rád se seznámím se sympatickou ženou která si ráda užívá slasti života a má pocit že v tomto směru jí něco v současné době chybí. Jsem pohodový muž, stále aktivní a budu rád když toto budeme prožívat vše společně. Ozveš se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Ústí nad Labem
Ahoj pohodářko štíhlé či tak akorát postavy ..... Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ - optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus … můžeš být z kraje Ústeckého, Libereckého, Středočeského, Prahy - ( cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Kroměříž
žena, 43 let, Šternberk
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 27 let, Příbram
muž, 41 let, Holešov
muž, 71 let, Teplice