Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  62 let | Opava
Hledám kamarádku z rozumné vzdálenosti od Opavy, které doma a v životě něco chybí. Občasné, diskrétní, nezávazné setkání. Napíšeme si a pak uvidíme?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Praha
Jsme dvoučlenné šikovné mužstvo s trenérkou. Hledáme hodného, ale zásadového trenéra, klidně i s dalšími členy ;-). Trenérka je hodná, místy i přísná. Je docela hezká, když se namaluje a když se nerozčiluje, tak je moc milá. Jsme skvělý tým i tak, jen víme, že s trenérem to bude veselejší;-).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Praha
Ahoj. Jsi veselá, milá, šikovná, zásadová, věrná a inteligentní slečna zatím bez závazků? Máš ráda také různé venkovní aktivity? Třeba hezký výlet na celý den? Vyplatíš se i do domácnosti? A chtěla bys někoho, kdo to jako Ty všechno splňuje? Tak to jsme dva;) Když mi o sobě napíšeš aspoň tři celé české smysluplné věty, rád Tě pozvu na procházku, na večeři a na pivo pak uvidíme, jestli něco dalšího vymyslíme nebo nevymyslíme. Praha není podmínkou, spíše naopak;) h
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Praha
Jsem milující, ovdovělý člověk, který doufá, že najde partnera pro něco vážného. Věřím, že život je krásný, když trávíte čas se správnými lidmi. Moji přátelé o mně mohou říct, že mám naslouchající ucho a vždy se s nimi mohu podělit o dobrou radu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Brno
Ahoj, hledam zenu do zivota a pro rodinu. Mit par deti a stastny a rodinny zivot.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Brno
Jsem pro férové jednání
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Praha
Nekuřák hledající nekuřačku. 50+, plnější postavy. Nejen na setkávání se pod peřinou, ale i na výlet, večeři, bazén, saunu, kino...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Brno
Miluji smích a radost ze života, a ráda bych našla někoho, kdo by se mnou vše sdílel. Jestli máš smysl pro humor, občas si rád zazpíváš pod sprchou nebo třeba vyrazíš na dobrodružství v obchodě s potravinami ve 3 ráno, jsi možná právě ten správný.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 32 let, Ostrava
žena, 53 let, Praha
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí

Seznamka - muži

muž, 57 let, Chomutov
muž, 51 let, Kolín
muž, 40 let, Plzeň