Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  42 let | Ostrava
Ahoj, ja 41 roků, hledám ženu do života a pro rodinu. Ženu, už konečně tu pravou princeznu do konce života, pro kterou je také jako pro mě smyslem života rodina. Mít pár dětí a žít šťastný a rodinný život. Pokud jsem ti sympatický, rád si napíšu více, pekny den
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Jihlava
Ahoj. Je mi 37 let, bez závazku. Rád bych poznal milou, upřímnou ženu ve věku 30-40 let pro rodinný život, nejlépe z Vysočiny.. Mám rád cestování, sport , ale klidně dokážu i lenošit u TV. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Olomouc
Ahoj, jsem svobodný pohodář se smyslem pro humor. Mám rád dobré jídlo a sport, ale i trochu klidu někde v lese. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která to má tak nějak podobně. Pojďme na rande, třeba si zatančit, kávu a popovídáme si nezávazně. Rád bych se zase trávil večery ve dvou. Procházky ve dvou jsou taky lepší. Nejsem moc na dlouhé vypisování, nerad trávím čas na mobilu. Upřímnost, Upřímnost, věrnost a tolerance jsou základ.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Kladno
Jsem rozvedený, zajištěný po finanční stránce a bydlení. Hledám ženu, se kterou bych mohl trávit svůj volný čas oběma příjemnou aktivitou, širokého zaměření.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Havlíčkův Brod
Ahoj, už Ti dneska někdo řekl, mám Tě rád, Neřekl? Tak jsem první....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Milé slečny :)) Až vás přestane bavit číst denně desítky nic neříkajících vzkazů, oplzlostí, nabídek a opěvování a budete chtít opravdu něco vážného a smysluplného s někým, kdo je zdravý, férový, romantický, upřímný, věrný a spolehlivý, vzpomeňte si na mě :)) Jsem bezdětný, nekuřák, bez dluhů, technického vzdělání se všeobecným přehledem. Pracovitý, stavím si baráček s výhledem na rodinný život. Žiji aktivním způsobem, výlety, plavání, volejbal, motorka, lyže. Rozdal bych se pro tu JEDINOU :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Most
Hledám, kamarádku a partnerku na krásné chvíle ve dvou. Most a okolí,,
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Olomouc
Kdyby se tady objevila žena co má ráda a měla čas na rekreační sport, toulání přírodou a aktivní život nebo cestování, nebudu proti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 44 let, Liberec
žena, 51 let, Praha
žena, 35 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 47 let, Praha
muž, 52 let, Hranice
muž, 48 let, České Budějovice