Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  65 let | Praha
Jsem žena s pozitivním myšlením a úsměvem na tváři, která má ráda život, a moc ráda by ho ještě prožívala s pohledným, inteligentním mužem, kterému nechybí humor a díky samotě nepřestal o sebe pečovat Líbí se mi muži s krátce střiženými vlasy nebo úplně bez vlasů. Raději nekuřáka, ale není to podmínkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Říčany
Ahoj možná hledám právě tebe ženu do nepohody. Venku nám už zase prší a já stále nenašel tu pravou. Vezmeme si pláštěnky holinky a půjdeme třeba na procházku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Hodonín
Krásny den rád bych si přál najít lásku a vztah na celý život Hledám vážný krásný vztah plný lásky důvěry radostí věrností atd Jestli máš dítě není překážkou nevadí mně děti rád je příjmu za vlastní jinak je mi 29 let nepijí Alkohol nekouřím rád vařím mám rád romantiku procházky kino přírodu výlety děti zvířata atd rád se připojím k tvým koníčkům Hledám ženu na život a vztah ze kterou bych chtěl prožit to krásné a byt šťastný celý náš život více si mužem napsat a zajít na kafe oběd procházku
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Olomouc
57/170 Najde se někdo fajn? Někdo se smyslem pro humor, do kina, divadla, na kafe, kolo, aj.?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Brno
Ahoj, hľadám dievča ktoré by zašlo čas od času so mnou von na prechádzku alebo do čajovne. Moje koníčky zahŕňajú históriu, mangu, anime, hry a podobne ale som otvorený skúsiť aj nové veci a budem rád aj za nové skúsenosti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Humpolec
Hledám partnerku pro společný život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Břeclav
Svobodný, bezdětný, chudobný a ne zrovna mrňous. Psát něco víc je celkem k ničemu, stejně jedeš jen podle fotky. A když budeš něco chtít vědět tak se zeptáš případně napoví to co mám uvedeno na profilu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Praha
Hledám prima muže mého věku, urostlého a sympatického. Ideálně s dospělými dětmi. Prostě partnera na pohodu a do nepohody. Jsem světlovlasá, plnoštíhlá, VŠ 49/169, pohodová a milá, rozvádějící se, s vlastním zázemím. Nehledám ani sponzora, ani ubytování, ani kamaráda s výhodami. Úplně mi stačí normální mužský.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 40 let, Písek
žena, 57 let, Česká Lípa

Seznamka - muži

muž, 55 let, Brno
muž, 61 let, Přerov
muž, 65 let, Hradec Králové