Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  46 let | Kutná Hora
Duše, které se mají potkat se potkají.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Ostrava
Ahoj hledám normalni zenskou pro vztah s vyřešenou minulosti já jsem štíhlé postavy jezdím občas na kole mám psa takže sním trávím dost času(psa mam v byte tak ti to nesmi vadit) poslouchám rock a metal ale jinak jsem úplně normální.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Olomouc
Dobrý den, jsem VŠ 58/178/83, spolehlivý, soběstačný, zcela zdravý, sportovně založený nekuřák bez dluhů. Rád bych tímto oslovil ženu, klidnou nekuřačku do 55 let, která postrádá přítomnost blízkého člověka. A pokud by si dokázala užít submisivní roli v intimních chvílích, bylo by to moc fajn. Hledám usměvavou ženu, která vyplní prázdné místo v mém srdci a která chápe, že být na vše dva, je příjemnější.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Ahoj....Myslíš si že oslovit v inzerátu , slovy, hledám ......., je to pravé ?Já né , člověk vztah vytváří , snad Ta pravá pochopí, nejde mě o pobavení , ale o to být s někým rád , na někoho se těšit.Aby Mě chyběl Tvůj smích aby Mě bylo smutno když Tě nějaký čas neuvidím.To je opravdu tak těžké potkat normální obyčejnou , usměvavou holku , ano holku i v našem věku.Jsem normální průměr, nemám ani nehledám miliony , jen rovnost, upřimnost a chtít ještě žít .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Ostrava
Hledám fajn muže s vyřešenou minulostí, vztahem k přírodě, nekuřáka, abstinenta. Bez pubertálních dětí. Vnoučata vítány.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Šumperk
Zdravím všechny mladé a nezadané slečny od 20-35 let. Jmenuji se Daniel a rád bych se seznámil, pokud vám ovšem nevadí, že jsem na invalidním vozíku. A teď pár slov o mně, nemám rád špenát, moje oblíbená kniha i film je Pán prstenů, také mám rád černobílé filmy a dále komedie, co se týče hudby, tak poslouchám vše, kromě dechovky, jelikož moji sousedi ji poslouchají moc často, bydlím totiž u hřbitova. Asi díky tomu mám rád černý humor. Také mám rád historii. Budu rád za každou odpověď
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Dvůr Králové n. L.
Hledám vážný vztah,Mám rád turistiku po horách,ale i jinde,cyklistiku,In-line.V zimě sjezdovky,běžky.Kdyby tu byla slečna,mladá žena,která by měla podobné záliby,budu se těšit na tvojí odpověď.Přěji hezký den.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Liberec
Ahoj, hledám ženu na společné procházky, výlety, do kina, do muzea, romanticke chvíle, na společné soužití. Budu rád, když se nejdřív poznáme, budeme spolu trávit volné chvíle a časem spolu bydlet. Je tu nějaká?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Hranice
žena, 39 let, Rokycany
žena, 39 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 46 let, Chrudim
muž, 62 let, Boskovice
muž, 59 let, Zlín