Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  55 let | Česká Lípa
Hledám, normálního spolehlivou, pohodovvou ženu, pro vážný,nebo trvalý vztah, smyslem pro humor, která má ráda přírodu a vše co k ní patří.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  36 let | Hodonín
Ráda bych se seznámila s mužem,věkem tak 39-46, ke mně (35). Moje práce je mi koníčkem, dále chovatelství, zvířata,knihy, dobré jídlo, filmy, posezení s rodinou a mnoho dalšího. Moc necestuji a ani to nevyhledávam. Foto výměnou přes email,či fb...budu se těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Jablonec nad Nisou
Ahoj, chci se zde seznámit se sympatickou slečnou pro pohodový vztah plný lásky. Foto mám aktuální, prý sympaťák, galantní, milý, spolehlivý, pozorný, hodný, bez závazků, nezadaný, svobodný, čestný, svědomitý, bez problémů, nekonfliktní typ. Osobní setkání/rande u dobré kávy. Bydlím a pracuji v Jablonci n. N. Můžeš být i z Prahy, Liberce, Jablonce a okolí. Jmenuji se Jaroslav. Mám WhatsApp i FB.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  79 let | Praha
Budu rád, když ozve žena z Prahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Sokolov
Dobrý den můj budoucí příteli, již se na Tebe velmi těším. Chybí mi společné sdílení, povídání, legrace, tulení i milování. Samotné mi je dobře, ale ve dvou to bude rozhodně lepší. Mám dva mazlíky, kteří mi velmi pomáhají - aku vrtačku a vysavač na popel. Klidně Ti je budu půjčovat, když budeš chtít. Mám ráda přírodu, samotu i dobrou společnost, výlety, léto i zimu. Náš osobní postoj v posledních třech letech o nás hodně vypovídá. Hledám muže, který stejně jako já, vydržel a nepodlehl nátlaku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Třebíč
Hledám partnera pro vážný vztah . ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  74 let | Praha
Hledám vážné seznámení s pohodovou ženou, výhledově i společné bydlení a hezký život. Jsem romantik a mám rád hezký a příjemný vztah a vzájemnou pozitivní komunikaci. Jsem sám a život je lepší ve dvou spřízněných dušičkách. Víc asi osobně. Jsem ročník 1950 tel. ženu bych chtěl najít o něco mladší, ale není rozhodující.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Karlovy Vary
Ahoj, rad bych poznal uprimnou zenu. Jsem rozvedeny, zajisteny a flirt nehledam ale vaznou znamost ... napis.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 51 let, Kroměříž
žena, 60 let, Náchod
žena, 71 let, Kladno

Seznamka - muži

muž, 50 let, Praha
muž, 47 let, Praha
muž, 32 let, Praha