Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  Ústí nad Labem
...Hledám vhodný protějšek...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Praha
ahoj, hledám trochu zlobícího kluka, rošťáka s duší kluka a dobrým srdcem. Je dostatečně sebevědomý, zábavný, s úsměvem na tváři a neřeší blbosti . PS: ženatí muži to ani nezkoušejte .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Praha
Napsat něco o sobě je velmi těžké. Mužů napsat jen samé pozitiva ,takže jsem jaká jsem . Žena někdy milá a někdy protivná.:-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Ostrava
Ahojte ženy a dámy, pokud seš tady za účelem vážného seznámení tak jako já ale ještě žiješ v nefunkčním vztahu jako já, tak klidně napiš. Rád Tě poznám. Děti jsou v pořádku. Pokud ráda hory, přírodu, pohyb, kolo, cestování (vše s mírou samozřejmě, určitě ne vrcholově), příjemný večer s partnerem jako muž a žena (ne jak to máme do teď doma), občas sklenku vína nebo snad piva (wow...u ženy pro mne), tak určitě napiš a musíme se poznat. Ještě máme šanci v životě co, to stihnout. Teď ještě ano. L.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  26 let | Zlín
Hledám partnerku vedle které se budu ráno probouzet, nachystám jí snídani, budeme se na sebe těšit a dělat věci společně. Baví mě rekrační kolo, procházky v přírodě, zvířata, kutilství, starání se o malou zahrádku. Pracuji, nepiju a nemám dluhy. Nejsem škaredý, ale v dnešní době najít někoho normálního je složité, proto to zkouším takto , chci to tady smazat a být v životě štastný a podporovat se vzájemně. Ozvi se můžeme zajít na kafe, jsem docela ukecaný ale to už asi víš :D
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Brno
Osamělý muž z Brna hledá přítelkyni se kterou by mohl jít na procházku, výlet na pěkná a zajímavá místa apod.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  71 let | Ostrava
záliby jsou sport ,kultura cestování, chalupaření.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Rád poznám milou holku. Zatím kamarádku a pak by se vidělo....hlavně veselou, příjemnou....vzhled a postavu příliš neřeším....ale foto by bylo samozřejmě fajn, také zašlu. Je mi 41let a jsem z Prahy. Budu se těšit na odpověď
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 70 let, Praha
žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 55 let, Zlín

Seznamka - muži

muž, 68 let, Praha
muž, 53 let, Břeclav
muž, 40 let, Praha