Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Zlín
Hledám muže na kámošení, pokec a ?. Vzájemné dotyky, hlazení, masáže, h*nění, společné sprchování, k*uření, st*íkání. Ne an*l apod. !!! Splnit si bez zábran a studu svoje sny a touhy férově, bezpečně, diskrétně, bez narušení soukromí, dlouhodobě, nezávazně. Ty zdravý, diskrétní, pohodový, komunikativní, upravený, spíše štíhlejší než cokoli jiného, nepromiskuitní, ideálně se zázemím, který po tom také touží, ale zatím třeba nenašel odvahu nebo nenašel toho pravého, tak jako já. Najdu?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Brno
Hledám vztah z nedostatku příležitostí (ne dělám si srandu, je to proto, že jsem debil, kterýho žádná ženská nechce), rád bych si našel nějakou, která je věrná (pokud existuje), není abnormálně tlustá (když se rozběhne, nezlomí si nohu), nemá 3 děti z předchozích nezávazných styků a nehledá někoho, kdo obětuje svoji budoucnost za potomky její a jejího bývalého přítele (omlouvám se všem ženám, které jsem, patrně ze své domýšlivosti, tímto textem naštval).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Pardubice
Rád bych poznal hodné nazadané děvče, které je schopné poskytnout do vztahu věrnost, důvěru, oporu, lásku a hlavně toleranci k mým nedostatkům. Samozřejmě nabízím totéž :-) Nehledám nic nezávazného. Bylo by fajn, kdyby ses nebála přiložit ruku k dílu, třeba na chatě, ale neboj, betonovat zvládnu sám :-D Asi bych si nerozuměl s kuřáky (1-2x denně mimo domov je OK), velkými sportovci a těmi, co neposedí a lítají po světě, ale výlety po ČR mám rád. Neboj se napsat ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Zlín
Pohodová biʂȩӽuální žena hledá taky nezadanou biʂȩӽuální přítelkyni 55+ s výhledem na pozdější společné bydlení, život. Pokud tě inzerát zaujal, určitě napiš. Více ve zkazech.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Ostrava
Ahoj, hledám někoho s kým budu sdílet dobré i zlé, vše co budoucí život nabídne. Tak něco tedy o mě, je mi čerstvě 40, mám dvě děti které žijí u matky.Vypadam dobře na míň lidé mi typuji 35. Jsem zaměstnán, mám dobrou práci. Hledám ženu děti nevadí spíše je to plus. Mám rád děti jsem rodinný typ. Když vidím že někdo o mě stojí umím to mnohonásobně oplatit. Pokud nechceš být sama a řešit jestli můžeš vzít děti do zoo nebo do dinoparku napiš, ve dvou to půjde lépe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Znojmo
Jaro se kvapem blíží, tak proč být sám? A políbení na prvního máje pod rozkvetlou třešní úplná pohádka. Ve dvou se to lépe táhne....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Jablonec nad Nisou
Chlebem života je vášeň.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Havířov
Prostě hledám.. Už mě nebaví být sám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, Český Krumlov
žena, 29 let, Liberec
žena, 51 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 43 let, Karlovy Vary
muž, 60 let, Ostrava
muž, 42 let, Trutnov