Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  34 let | Veselí nad Moravou
Jmenuji se Miroslav. Zajímám se o vědu, techniku, politiku, fylozofii a mnoho dalšího. Hledám princeznu, která by chtěla být zachráněna před drakem a mít velkou rodinu :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  99 let | Praha
;) Web-facts: IT-produkt. Barva bílá, šedohnědý horní okraj. Software lokalizace: čeština, českoslovenčina, English, svenska, norsk/svorsk, Deutsch. Adaptéry: Humor, hudba, sport, romantika, psaní, meditace, příroda. Procesor: IQ 125 (benchmark Mensa), EQ ještě vyšší, výkon vysoce uspokojivý včetně Tantra-appky. Demo yoga-appky (stará verze) na YouTube kanálu YogisAAA. Pro další podrobnosti nebo live-demo zašlete laskavě vzkaz. ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Benešov
Komunikativní, společenská, realistická
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Olomouc
Pěkné den přeji, mé jméno je Radek a je mi 41let, 175cm vysoký. Mám rád kolo, brusle, procházky a paragliding. Samozřejmě umím I lenošit. Pokud bys měla zájem, tak budu rád když mi napíšeš něco málo o sobě. Jaká bys měla být? 30-41mladá a bezdětná se smyslem pro humor:)Pěkný den R.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Liberec
Ahoj všem ženám , které hledají upřímnou lásku porozumění a štěstí. není to v dnešní době jednoduhé , ale co se o to pokusit ? jsem obyčejný a věrný , bez závislostí a dluhu , rad si přečtu i tvuj příběh , budu se těšit
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Praha
Ahoj! Jsem mámou dvou odrostlých dětí a hledám fajn pohodového chlapa, spíš klidnější povahy s láskou k přírodě a zvířatům. Jsem typ ženský, která v zimě zahřeje a v létě vrhá stín, takže nic pro vyznavače štíhlosti. Jsem kuřačka. Ráda chodím do divadla, v létě na houby, na koncerty, nebo jen tak na nějakou zahrádku na pivko. Jsem ráda ve společnosti lidí se smyslem pro humor, ale veseleji by mi bylo s někým po boku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Dvůr Králové n. L.
Hledám vážný vztah,Mám rád turistiku po horách,ale i jinde,cyklistiku,In-line.V zimě sjezdovky,běžky.Kdyby tu byla slečna,mladá žena,která by měla podobné záliby,budu se těšit na tvojí odpověď.Přěji hezký den.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Pardubice
Optimistka hledá optimistu
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Plzeň
žena, 42 let, Nymburk
žena, 48 let, Kralupy n. Vltavou

Seznamka - muži

muž, 74 let, Praha
muž, 40 let, Opava
muž, 64 let, Praha