Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  59 let | Jablonec nad Nisou
Hledám sympatickou mladší ženu k vážnému seznámení, jen z blízkého okolí, co by chtěla vyměnit samotu za hezké dny ve dvou. Velké plus bude, když se mnou ráda zajdeš na ples, do tančírny nebo i jinam. Jsem štíhlý, 180 cm vysoký nekuřák.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Kutná Hora
Přeji hezký den a hledám ženu věku přiměřeného s níž nebudeme jen Ty a Já, ale co raději MY :-). Kutná Hora, Kolín a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Třinec
Hledám přítele, kamárada. Jen vážné seznámení. Nehlédám povyražení a netoužím byt pouze milenkou. Tvé foto mi napoví
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Brno
Hledám muže, který se neztratí v lese, ani v mém srdci. Je mi 38let, VŠ, se slabostí pro turistiku, filmy a hudbu. Mám plnější tvary a chlupatého společníka na čtyřech tlapkách. Hledám zodpovědného, sympatického a spolehlivého muže kolem 40 let, který má své zájmy a nebojí se jít se mnou na dobrodružství, ať už je to výlet do hor nebo maraton filmů. Pokud tě baví objevování nových míst, sdílení zážitků a máš rád psí společnost, pak bychom mohli být skvělý tým. Napiš mi a uvidíme, co se stane.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Sušice
Hledám sympatickou ženu do nepohody, v budoucnu možný i vážný vztah. Mám jedenáctiletého syna o kterého se starám sám a hledáme k sobě parťačku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Svitavy
Hledám ženu ze Svitav na seznameni
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  69 let | Přerov
Hledám férovou a hodnou ženu nekuřačku mající vztah k přírodě, chalupaření apod. Nejlépe v dosahu mého bydliště. Být vzájemně především morální oporou v této nejisté době.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Mělník
Věk tak akorát, čas pro sebe, už nikam nespěchat, to je kouzlo 50+ Pokud zde hledáš zpestření svého stávajícího vztahu, prosím, ani mi nepiš . Děkuji
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 45 let, Praha
žena, 47 let, Kroměříž
žena, 41 let, Louny

Seznamka - muži

muž, 50 let, Děčín
muž, 43 let, Ústí nad Labem
muž, 56 let, Plzeň