Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  35 let | Brno
Odkudkoli:-) Hledám milou tichou i uvnitř bláznivou dívku, laskavou snivou duši, která miluje přírodu, poutě, Moravu, je přemýšlivá. Já mám rád krásu prostoty i kultury, krásu slova, památek, písní a sem tam si nějakou zabrnkám:-) Taky rád fotím, vnímám atmosféru míst. Prosím 20 -37.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  64 let | Svitavy
Hledám normální vztah……..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Česká Lípa
Hledám, normálního spolehlivou, pohodovvou ženu, pro vážný,nebo trvalý vztah, smyslem pro humor, která má ráda přírodu a vše co k ní patří.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Hradec Králové
Ahoj a hezký den přeji těm, které se k tomuto inzerátu dostanou. Ačkoliv mám významné pochybnosti o tom, že toto tu bude někdo číst, tak je to aspoň šance, byť mizivá, že by se mohlo zadařit... V současné době bych velice ocenil, kdyby se mi ozvala milá žena, která by ráda ocenila člověka, jako jsem já, aktivního (sport, jízda na kole, běh, cvičení, badminton...) i pasivního (čtení knih, sledování seriálů, filmů, lenošení, PC hry...). Nechal bych vztah plynout. Ocením rovněž s větším poprsím. M
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Zlín
ahoj...pojd na kafé či taneček...nabídka pro zadanou, která postrádá vše v naoko funkčním vztahu..tak neváhej a piš...L
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Aš
...milá, sympatická žena/slečna na seznámení?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Trutnov
Ahoj, jsem rozvedený a rád bych poznal ženu k trávení volného času a nebo i společného soužití. Jsem spíš rodinný typ mám rád přírodu a zvířata. Pokud ti je 35 a 45 let a chtěla by jsi začít znovu tak budu rád když mi napíšeš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Mariánské Lázně
V jarním ševelení květů a v hřejivém objetí slunce, Hledám tebe, můj jarní zázrak, můj osudový pramen všeho, co chci. Rád bych pro tebe otevřel dveře do říše neskonale krásné, Ať naše srdce tančí v harmonii, co zní jako jarní píseň, věčná a nesmrtelná.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 39 let, Rokycany
žena, 36 let, Pardubice
žena, 51 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 49 let, Olomouc
muž, 51 let, Písek
muž, 50 let, Praha