Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  42 let | Ústí nad Orlicí
Hledám kamarádku na pokec, výlety, sport,.. Jsem přátelské povahy, nezkazím žádnou srandu a jestli ti nevadí děti tak se ozvi. Když si padnem do oka, uvidíme co bude dál
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Mělník
Kde jsi můj pane Božský? Ty, jenž jsi hodný, milý, empatický a vášnivý. Měl bys mít smysl pro humor a sarkamus, mít rád velký (tlustý) holky. Hledám alespoň kamaráda na všechny společné aktivity a vztahu jsem velmi nakloněna, chybí mi. Nemáš fotku na profilu? Tak ji rovnou pošli, nechci si zasílat fotky na emailu a jinde.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Praha
Řekl bych, že normální chlap hledá k sobě (neběžně) normální ženu ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  27 let | Praha
Čauko, mám 26 a len nedávno som sa prsťahoval do Prahy. Hľadám si niekoho na vážnejší vzťah. Som celkom v pohode ,podľa môjho názoru aspoň a veľmi rád mám sarkazmus. Okrem toho rád čítam, chodím von a sem tam hrajem na gitaru, okrem iného. Nie som najlepší pri písaní, skôr preferujem osobné stretnutie.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  Boskovice
Ahoj, po mnoha letech a rozvodu jsem se vrátila na Moravu, kde mám své kořeny, ale moc lidí zde zatím neznám. I když jsem zajištěná a nezávislá, tak mi chybí pozitivně naladěný a pohodový chlap, na společné chvíle na rybách (můj nový koníček), na procházky i do divadla nebo rokový koncert, cestování i domácí klidnou pohodu, a i něco víc :-). Pokud vnímáš stejně, že věk je jen číslo a cítíš se plný života, a hledáš láskyplný vzájemný partnerský vztah a respekt, pak se máme oba na co těšit :-) .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Třinec
Vážené dámy, jsem normální muž který hledá. Hledá holku optimistickou, usměvavou a prostě správnou:-). Ne takovou která stále brblá a nic ji nebaví. Nehledám taky holku, která když si se mnou bude psát a já ji pozvu na schůzku, tak odmítne. Nejlepší by to bylo z okresu Frýdek-Místek, ale kdyby byla odjinud i to se dá akceptovat:-). Před svátky jsem si koupil skoro nové auto a byl bych moc rád, kdybych dotyčnou mohl pozvat na projížďku. Věřím tedy, že se nějaká najde. Přeji krásné dny. Péťa.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Olomouc
Ahoj hledám zde trošku toho štěstí a radosti co lze zažít ve dvou.chtel bych se smát ve dvou lítat na obláčku lásky.ps děti už vyletěly z hnízda tak chci z nekym trávit volný cas.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Mladá Boleslav
Ahoj,hledám pohodovou ženu, no občas také impulsivní, život má mnoho podob
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 44 let, Liberec
žena, 49 let, Olomouc
žena, 41 let, Zlín

Seznamka - muži

muž, 43 let, Praha
muž, 26 let, Hradec Králové
muž, 42 let, Olomouc