Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  40 let | Holešov
Ahoj, rád se seznámím se sympatickou, veselou, usměvavou slečnou pro společné trávení volného času při sportu, kultuře nebo jen lenošení.. ...., první setkání napoví... a dál se uvidí.. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Praha
Ahoj.Chtěl bych poznat sympatickou, pohodovou aktivní ženu s úsměvem ve tváři pro vzájemné společné aktivity, radovat se z maličkostí všedního dne, vzájemné sympatie a společný strávený čas se změní v oboustranný vztah založený na vzájemné důvěře, lásce. Těším se na Tvou odpověd
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Rychnov n. Kněžnou
Nejdůležitější pro změnu v životě je odvaha. Nejsem fanoušek virtuálního světa, ale rád bych se seznámil a našel zde partnerku, kamarádku, spřízněnou duši. Prosím jen vážně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  43 let | Kladno
Ahoj, ráda bych našla přítele, pro společné zájmy. Kolo, badminton, online. Vše rekreačně. Hledám normální vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  74 let | Praha
Hledám vážné seznámení s pohodovou ženou, výhledově i společné bydlení a hezký život. Jsem romantik a mám rád hezký a příjemný vztah a vzájemnou pozitivní komunikaci. Jsem sám a život je lepší ve dvou spřízněných dušičkách. Víc asi osobně. Jsem ročník 1950 tel. ženu bych chtěl najít o něco mladší, ale není rozhodující.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  34 let | Vlašim
Ahoj jsem z Vlašimi, Ráda bych se seznámila s mužem, co také hledá vztah, mohu ti nabídnout svoji lásku ,něhu , náruč ,pochopení dokonce i v kuchyni nejsem úplně marná ,ale motorovou pilou řezat neumím :D pokud si dočetl až sem ,tak klidně napiš :) PS:neboj nekoušu
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  67 let | Teplice
Ahoj. Našla by se parťačka na výlety autem a na koloběžkách, k vodě za sluníčkem, projet se po okolí a tak.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
Chci poznat ženu, která má společné zájmy a má velké srdce plné lásky. Hodná žena se zdravými zájmy, která má humor a chce něco vážného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Praha
žena, 38 let, Praha
žena, 39 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 42 let, Jeseník
muž, 40 let, Žďár nad Sázavou
muž, 30 let, Plzeň