Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  55 let | Plzeň
Ahojky, chtěl bych se seznámit s ženou které nebudu vadit můj věk má postava a vzhled žádný krasavec nejsem ale srdce mám na pravém místě hodný romantický milující pracujici obetavy podporující mám rád upřímnost ferovost pravdomluvnost nesnáším lež povíšování nadřazenost ponižování a nevěru mám rád výlety na hrady a zámky rád vařím procházky kino výlety bazén vyjížďka na motorce
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Ostrava
Hledám ženu se kterou nám bude život ubíhat společně a třeba i pomaleji, protože život je dlouhý ale ubíhá hodně rychle
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Ostrava
Jsem pohodový muž,a milují život
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Ostrava
Ahoj, hledám partnerku pro společný život plný lásky a podpory, který povede v budoucnu k rodině. Jsem milý, věrný a obětavý který má pevné cíle v životě ale to poznáš sama, rád chodím na procházky i nějaké výlety/dovolené popřípadě společné lenošení u filmů a seriálů či poslouchání hudby ale vždy se dá podniknout i něco jiného. Jestli jsem tě trochu zaujal budu rád když se mi ozveš, rád ti zodpovím jakoukoliv tvou otázku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Rychnov n. Kněžnou
Ahoj, není mi tento způsob seznamování příliš příjemný, ale reálný život příliš příležitostí nenabízí. A tak tedy..... Rád bych našel fajn, přirozeně inteligentní kamarádku, snad partnerku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Sokolov
Byla by fain nějaká parťačka na kolo/brusle, když už se blíží sezóna, mit to s kým sdílet a i vice :P S vyhledem na zimu běžky/brusle a pak se zahřívat ;) Náctka dvacka třicka nebo čtyřicítka, to je mi fuk, když to bude mit správný flow :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Frýdek-Místek
jen vážný vztah na flirt dělám vtip
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Prachatice
Již delší dobu se snažím najít partnera který by chtěl strávit zbytek života společně, být oporou nejen mě, ale i mému synovi.Me je 38 let, mám 170 cm, 90 kg.Synovi je 9 let a bydlíme v podnájmu ve Vimperku,se dvěma kočkama.Budeme rádi když poznáme někoho, s kým bude krásně nám oběma.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 45 let, Praha
žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 74 let, Cheb

Seznamka - muži

muž, 38 let, Olomouc
muž, 46 let, Ústí nad Labem
muž, 48 let, Žďár nad Sázavou