Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  49 let | Brno
Hledám vážný vztah. Žiji na vesnici pod Pálavou. Ve volném čase rád cestuji, procházky, kolo, plavání, relax ,práce na zahradě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Holešov
Osobní setkání vydá víc než 1000 napsaných slov. Život je moc krátkej na to mrhat časem. Optimista se smyslem pro humor, kterej nezkazí žádnou srandu. Sportovně založený, ale současně si rád lehnu k dobrému filmu nebo knize. Žiji ve městě, ale v srdci mám hory. Rád poznávám nové lidi a zkouším nové zážitky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Kroměříž
Batůžek bez závazků, se smyslem pro humor a především fér jednání hledá pilota, ideálně Zlínský kraj, 46 - 56 let, není však podmínkou prozatím k občasným výletům, čas ukáže co dál...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  29 let | Tábor
Hledám někoho, kdo bude nejen skvělým partnerem, ale také přítelem. Pro trávení společných soukromých chvil, výletů do přírody i možnosti mít čas na své vlastní zájmy a koníčky. Partnera, o kterého je možné se opřít a vzájemně se podporovat/doplňovat. Takového, který má zájem o vztah společně pečovat, aby byl dlouho vztahem a ne zvykem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  27 let | Semily
Ahoj já 27 let jsem holka z vesnice, mezi mé zájmy patří - cestování, turistika, zvířata (koně) , příroda, focení, hory,deskové hry ferratu, jeskyně a únikové hry, kino a mnohem víc, nekuřačka, abstinentka. Hledám chlapa okolo 26 - 35 let z Libereckého nebo Královéhradeckého a Středočeského kraje bez závazků, vyřešená minulost,, abstinenta, pro rodinu, spolehlivého, pracovitého, hodného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Praha
Ten, kdo byl nebo je dlouho sám, může být vůbec nejtěžší přesvědčit pro vážný vztah, protože se o samotě mohl nebo naučil nezávislosti, soběstačnosti, mít se rád, spoléhat se jen na sebe. A tak není tajemstvím, že po jeho boku obstojí jen mimořádný protějšek. Jen mimořádně silný, jemu rovný.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Třebíč
Hledám lásku. Najde se sympatická žena na výlet, večeři, nebo třeba někam za kulturou? A pokud přeskočí jiskra, tak nejlépe na zbytek života. Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Čáslav
To se opravdu nenajde v okolí Kutné Hory alespon trochu sportovně založená nekuřačka na cestování a na užívání si života
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Kroměříž
žena, 53 let, Praha
žena, 62 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 45 let, Frýdek-Místek
muž, 50 let, Jihlava
muž, 30 let, Plzeň