Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Brno
AHOOJ, ) jsem chlap co se ráda směje nej ve dvou a proto hledám ženu,která to má stejně pro pěkný vztah. Co se jen tak projít? Nebo dát kávu, drink, víno, pinec, nebo wellness a příjemnou konverzaci? Těším se na tvou odpověď:-). Napíšeme si a možná i setkáme a třeba se budeme smát spolu ? )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Vsetín
Né že bych tě chtěl najít za každou cenu pokud to má přít třeba to přijde. Rád bych poznal ženu co už neřeší kdejakou prkotinu ale ráda by také nebyla jako kůl v plotě. Rodinu už nemám, závazky také ne jen ke štěstí mi chybí někdo s kým se dělit o život o to co přináší každý den. A pokud by to bylo vážné a něco se z toho třeba pro začátek kamarádství vyklubalo na obou stranách bylo by to přeci kouzelný. Jsem že Vsetína.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | Olomouc
Ahoj, jsem Dominik a mám 26let, jsem empatický člověk se smyslem pro humor, který má rád sport, jelikož už mě ta samota užírá a přichází léto, tak bych moc rád našel tu spřízněnou duši na nezávazný vztah a třeba se z toho časem vyklube něco víc. Pokud i tobě schází to druhé pohlaví, to pochopení a doteky od druhého pohlaví, tak mi určitě napiš, hledám jen něco dlouhodobého, ne na jednu noc, preferuji věrnost nějaký ten pátek aspoň :D Jsem inteligentní a pracovitý člověk.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  22 let | Praha
Ahoj,Pracuji jako programátor na volné noze, nemám asi nic konkrétního co tady hledám, jen asi zkrátka někoho mimo moji sociální bublinu s kým trávit čas, nerad křením svým zadaným kamarádům a kamarádkám. Většinu času pracuji, nebo se věnuji svým 2 kočkám, případně si občas zahraju něco na počítači, ale to jen když zrovna nemám co dělat, a to moc často není.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Sušice
menuji se vlastík sem svobodnej samota je zlá nemam tu nikoho obejmout vyrazit
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Brno
Mohli bychom spolu začít jako kamarádi a něco spolu podniknout. Třeba si vyjet na kolo, na výlet nebo turistiku? A pak by se vidělo co by z toho bylo dál.. Budu rád, když se ozveš..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Pelhřimov
Je tu dívka co by se přidala na společné procházky semnou a moji fenkou? Popovídáme , nebo si upečeme buřta, prostě na pohodu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 53 let, Benešov
žena, 70 let, Příbram
žena, 47 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 34 let, Praha
muž, 32 let, Česká Lípa
muž, 55 let, Jílové u Prahy