Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  58 let | Praha
Bylo by fajn kdyby jsi byla optimistka, jestli se shodneme v zájmech si můžeme napsat a pokud jsme naladěni stejně tak zbytek dopovědět osobně. Pojďme si spolu život ještě užít
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Česká Lípa
Ahoj, hledám muže pro trávení společných chvil, výlety, procházky, kino, káva…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Most
Jsem matka tří dětí (25-21-14), která se stará o postiženého autistického syna (21) ,hledám touto cestou muže (49-52) který alespoň trochu ví co to obnáší a troufne si to s námi zkusit. Bude mi oporou, láskou , partnerem a kamarádem mým dětem, bude s námi rád trávit čas...Chodíme na ryby, na výlety.... Prosím jen vážně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Brno
Ahoj, hledám nějakou krásnou holku ve věku 18-42 let, která by chtěla mít děti. Mně je 40, jsem z Brna, víc si snad povíme ve zprávách :) (nejsem zrovna fotogenickej, tak se omlouvám :/ ).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Praha
Rád bych potkal sympatickou dlouhovlasou paní 60+ z Prahy a okolí.Já, lékař v důchodu , snad najdu....?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Sokolov
Hledám sympatickou, pohlednou ženu a společně s ní změnit "vše". Jaro a léto je pro poznávání se ideálním časem. Jestli máš stejný pocit a chceš se seznámit, najít parťáka, tak s chutí do toho a ......... svět je náš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Ahoj, rád poznám sympatickou, inteligentní přítelkyni s pohodovou povahou; individualistku, a ne ovci; myslím, že recipročně nabízím to samé ;) Co je mi blízko: putování, psychologie, osobní rozvoj, spiritualita, metal i elektronická hudba, čaj, bylinky, umění, horské kolo, nordic walking, fotografování, psaní textů. Hraju na různé hudební nástroje; teď mě nejvíc baví baskytara. V MBTI typologii jsem ENFP a často si porozumíme s lidmi, co jsou taky -NF- :) Klidně cca do 70 km od Prahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Opava
žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 36 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 51 let, ZAHRANIČÍ - ostatní
muž, 33 let, Aš
muž, 60 let, Ostrava