Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  62 let | České Budějovice
Hledám ženu štíhlé nebo postavy tak akorát do 64let,nekuřačku,z okr.ČB,ČK,PT, která by se chtěla seznámit s mužem štíhlé 178cm vysoké postavy,nekuřákem,alkohol jen vyjímečně,s vyřešenou minulostí,bez zavázků,zabezpečeným,s vlastním zázemím,se zájmy o turistiku,přírodu,sport,kino atd. K odpovědi můžete i poslat své současné foto. Děkuji předem za odpovědi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Jeseník
Hledáš jehlu v kupce sena? Na jaře je na to lépe vidět, je tedy možné, že oba najdeme. A nemusí to být zázrak. Stačí holka s botama, s trochou chuti do života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | České Budějovice
Jsem usměvavý fajn muž se smyslem pro humor. Mám rád výlety, plavání, jízdu na kole aj. Ozvi se budu rád Jirka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Olomouc
Ahoj jsem z Olomoucka 50 ti letý 183/88 snad sympatický sport typ nekuřák , zabezpečeny a chtěl bych tady potkal ženu na hezké kamarádství, které bude naším společným tajemstvím.Ps . Dlouhodobý hezký vztah,kde se budeme na sebe vzájemně tesit
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Kroměříž
Hledám srdíčko na pravém místě ve schránce kterou okolí nepřehlédne a klidně svítí ve dne v noci. A i když se objeví nějaký ten mrak, neudělá s citu vrak. Hledám pevné, odolné spojení, které bude denně procházet nástrahám bez povšimnutí díky pevnosti víry v lásku. Co krásnějšího na světě může být než píseň pro všechny..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Praha
Ahoj, hledám holku na seznámení z Prahy a okolí (nejlépe vážný vztah) nejsem na jednorázovky. Jsem upřímný, komunikativní, nekuřák, svobodný a bezdětný (neplánuji děti). Nesnáším nevěru, lži, neupřímnost a přetvařování! Mám rád hudbu, seriály, mazlení, jízdu na kole (jen tak), hraji rekreačně florbal a zajímám se o IT. Jsem dlouho sám, protože jsem náročnější, ale třeba se najde holka, která to má podobně jako já. Prosím, aby psali jen holky, které umí odepisovat (né se jen tak odmlčet).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Brno
Ráda poznám sympatického muže, přítele k trávení volného času,s kterým se budu cítit dobře,čas ukáže co dál.bez tečky...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Brno
Ahoj všichni tady na seznamce,zkusím to jinak najde se tady žena třeba jen kamarádka? Třeba na kolo,někam na výlet nebo cokoli jiného?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, České Budějovice
žena, 51 let, Kroměříž
žena, 45 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 46 let, Praha
muž, 45 let, Praha
muž, 38 let, Kladno