Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  62 let | Brno
Vzájemné porozumění a důvěra.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Ostrava
Ahoj, hledám partnerku pro společný život plný lásky a podpory, který povede v budoucnu k rodině. Jsem milí, věrný a obětavý který má pevné cíle v životě ale to poznáš sama, rád chodím na procházky i nějaké výlety/dovolené popřípadě společné lenošení u filmů a seriálů či poslouchání hudby ale vždy se dá podniknout i něco jiného. Jestli jsem tě trochu zaujal budu rád když se mi ozveš, rád ti zodpovím jakoukoliv tvou otázku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Brno
Najde se tady žena se kterou stojí za to zestárnout? Hledám tady už dlouho ,ale pořád marně..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Ostrava
Hledám štěstí, hledám lásku. Hledám upřímnost, hledám podporu. Hledám vášeň která by neměla chybět, je jiskrou vztahu. Vzájemnou úctu, porozumění. Jít jen tak na procházku, držet se za ruce, vyrazit na výlet. Společnou dovolenou, užívat si sami sebe. Řešit každodenní starosti. Být bláznivý i vážní, zodpovědní i ztřeštění. Stojím nohami pevně na zemi se srdíčkem kde je místo pro fajn dušičku. Věk do 40 let. S pozdravem Tom
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Nymburk
Hledám štíhlou ženu do 35 let, jsem živnostník, bydlím sám v pronájmu, možná zde najdu štěstí svého života :) Takže nestyďte se a pište ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  20 let | Zlín
Zdravím, je mi 20 let, jsem muž štíhlé postavy a hledám zde ženu, pro kterou bych mohl být ʂȩӽuálním otrokem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Blansko
Ahoj, hledám slečnu, já chudý chlap 31 let 176cm vysoký :-D. Pořád čteš? Jestli víš co je to Aura, tak s mi ozvi :-). Jinak jsem takový kutil co si porobí věci co zrovna potřebuje člověk. Jsem dobrák od kosti. Ale což to, prostě nemám štěstí. Pomůžeš mi ke štěstí? Ve dvou to jde lépe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Praha
Hledám spolehlivého sympaťáka se smyslem pro humor, se kterým si budeme rozumět a sdílet spolu dobré i zlé. Já jsem sportovně založená, myslím, že pohodová, bezkonfliktní žena. Ráda také cestuji a trochu kultury je někdy také potřeba. Mám téměř vše, jen ten prima chlap schází. Foto není problém poslat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Brno
žena, 50 let, Most
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 50 let, Praha
muž, 62 let, Boskovice
muž, 27 let, Most