Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  35 let | Olomouc
Hledam vazny vztah tak mi napis posli foto
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Cheb
Pokud jsi drobnějšího vzrůstu, usměvavá, temperamentní a hledáš partnera, tak zkus odepsat. Hledám jednu jedinou, nevážně vážně, kterou bych rád "nosil v náručí".
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Prostějov
Ahoj, hledám normální ženu, normální postavy, bez přetvářek a bez komplexů, s vyřešenou minulostí. Nehledám hned vztah...pár řádku, káva, procházka, kino. Zbytek až podle sympatií. Jsem obyčejný muž, žádný extra krasavec, ale snad upřímný, ochotný, pracující, se zázemím, milující otec dvou chlapců ve věku 11 a 12 let. tak pokud by měla nějaká zájem vyplnit si volné chvíle a ne sedět jen doma napiš. Martin
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Praha
Ahoj sympatická bytosti a ženuško. Rád Tě poznám, trochu cyklistku, tanečnici i povídalku ke krbu.. napiš těším se čauky Luboš od Labe
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Svitavy
Mohu se tu vychvalovat, shazovat.... Taky bych mohl vypsat předpoklady co mám pro protějšek, ale přijde mi to nevhodné, takže co se nejdříve poznat?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | České Budějovice
Hledám přítele kamaráda, který mě nezklame, který ještě stále věří, že může prožít ještě hezké a příjemné chvíle vedle spřízněné duše.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj v tomto novém roce dá se najít nová láska ? Je Jaro, co trávit volné chvíle spolu ?. Jsem milý, sympatický, svobodný, věrný, bezdětný nekuřák. Je mi 35let. Mám rád procházky, výlety, plavání, cestování, pizzu, přátelé, víno občas a spoustu dalších věcí. Hledám hlavně Lásku ideálně tu pravou. Milou, nezadanou, sympatickou, věrnou, spolehlivou. A také Vážný vztah. Pokud to jsi to dočetla až sem a máš zájem, tak klidně napiš. Fotka výměnou. Těším se S pozdravem Milan :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Písek
Miluji přírodu, hlavně les, focení všeho co mně zaujme. Zájmy - meteorologie, Mineralogie, zajímavé přírodní jevy, bouřky, lidské příběhy a povahy, historie, tajemno, trochu toho běhání a hodně chůze které nemám s kým sdílet, záhady, krása těla i duše. Rád poznám někoho kdo by chtěl některé s těchto zájmů se mnou sdílet, bylo s ním příjemné popovídání, byl milý oku, duši, možná i srdci.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Kralupy n. Vltavou
žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 50 let, Most

Seznamka - muži

muž, 36 let, Olomouc
muž, 41 let, Kopřivnice
muž, 34 let, Praha