Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  22 let | Vsetín
Ahoj něco o mě jsem vanesa jsem mladá slečna romka ráda se dívám dívám na filmy poslouchám hudbu mám ráda přírodu jsem upřímná milá ráda bych tu našla chlapa na vážný vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Praha
Bylo by hezké potkat partnera, který by měl koníčky a inspiroval mne, a kterého bych mohla obdivovat za to kdo je a kým je;).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Říčany
Ahoj, hledám mladší holčinu (18-26) na vážný vztah. Mám rád přírodu, výlety a cestování, mám spoustu času a rád bych si s tebou užil pěkné jaro/léto. Na hospody, diskotéky a davové akce se mnou nepočítej :) Nemusíš být nutně z okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Humpolec
Chtěla bych mít,pro koho žít S někým se smát,vyrazit do kina,na kafe, výlet.Je tu někdo takovýVíce ráda napíši
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Pardubice
Ahoj. Nejsem Čech, takže pokud chceš poznat člověka jiné národnosti, dopisovat, pak možná něco více, tak mi klidně napiš) Je mi 42, jsem Rozvedený, výška 174-175, váha 65, svalavy, štíhlý. Na svůj věk nevypadam Mam syna, žije s bývalou manželkou. V Čechách už skoro 8 let.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  71 let | Uherské Hradiště
Chci změnit samotu seznámením s milým protějškem přiměřeného věku. Máš-li i ty rád společnost hudby od blues, jazzu až po klasiku, literaturu, divadlo, výtvarno, krásu přírody, kytky, zdravý živ. styl, příp. jógu, nebo co umíme oba. Více uvidíme, mám pohyb. omezení - chůze. Prosím 63 - 73, ženatí a jen flirt ne! Vzájemné foto a více o sobě mailem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Mladá Boleslav
Myslel jsem, že celý život hledám Tebe, ale nejdříve jsem musel najít sebe, abych mohl být tím koho si přeješ. Svobodný, bez dětí, dluhů, se zájmem o osobní rozvoj, nekonfliktní, co hledá asi právě Tebe. Napíšeš, budu se těšit :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Praha
Mám ráda obyčejné věci, knížky, filmy, divadlo, jazz, ale i ticho, bílou barvu, černý čaj, přírodu, mou zahradu, veteš, chůzi, teplo, letní kino, oheň v kamnech, dobré konce. Nejsem sportovec, nemám lyže, ani kolo, mám pohorky. Ráda chodím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Praha
žena, 46 let, Nymburk
žena, 52 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 44 let, Mladá Boleslav
muž, 51 let, Praha
muž, 44 let, Chrudim