Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  56 let | Ústí nad Labem
Asiatku na seznámení, klidně i starší hledá rozvedený, 56 let.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Sokolov
Byla by fain nějaká parťačka na kolo/brusle, když už se blíží sezóna, mit to s kým sdílet a i vice :P S vyhledem na zimu běžky/brusle a pak se zahřívat ;) Náctka dvacka třicka nebo čtyřicítka, to je mi fuk, když to bude mit správný flow :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Plzeň-sever
Ahoj. Už nevím kde hledat normalnihi chlapa na kamarádství. Tak to zkusím tady.Kdyz se budeš chtít semnou seznámit, tak mi napiš
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Jaroměř
Chtěl bych tě líbat tvá krásná ústa chtěl bych tě objímat v náručí usínat vedle tebe dat ti kytku chtěl bych se do tvých krásných oči dívat hledám ženu na vážný vztah 37 do 56 láska důvěra opora porozumění děti nemám zašla na kafe procházku jsem Od Hradce Králové napiš mi jmenuji se Jarek 44let 86kg 175cm
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Plzeň
Hledam zenu z Plzne od 55 let do 65 let jsem rozvedeny nekurak 177cm vysoky je mi 54 let Jirka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Písek
Krásný den všem slušným mužům :) Ráda bych poznala NEZADANÉHO ,férového,čestného, věrného muže na úrovni, co se o sebe stará a má rád ženy kyprých tvarů, boubelky.Jsem hodná, věrná, pečující, empatická a férová žena. Ušetři prosím čas nám oběma, pokud Ti jde pouze o ʂȩӽ. Miluji zvířata a bylo by fajn, kdybys je měl také rád :) Potřebuji u muže zodpovědnost a mladistvé jádro, chci se smát, žít a mít se o koho opřít. Trávit společný čas a být si oporou, jeden pro druhého. Buď hlavně fér :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Praha
Jsem Lev (49) hledám výrazně mladší ošetřovatelku , životních ran osudu , na pohádky už jsem starej , ale na seriozní notu slyším , min SŠ závislosti u mě nevyhrávají . Jsem lehce zábavný s nevyhraněnym smyslem pro humor, životní optimista . Strašidel se trošku bojím a maškarní bály mám taky za sebou .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Liberec
Jsem 33 letý kluk, snílek se smyslem pro inteligentní humor a moc rád bych našel spřízněnou duši do života, dívku z Liberce na podobné vlně, které chybí souznění a láska. Jsem v inv. důchodu se zády, což mě občas limituje, proto hledám někoho, kdo je na tom podobně, kdo má též nějaký zdravotní problém. Nabízím ti a očekávám vzájemné pochopení, oporu a srdce na dlani. Zajímá mě všeobecné dění, mám rád přírodu a procházky do lesa (když to jde), kulturu, umění... Budu se těšit na Tvou odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 53 let, Praha
žena, 59 let, Brno
žena, 36 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 50 let, Praha
muž, 47 let, Havířov
muž, 43 let, Blansko