Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  42 let | Havlíčkův Brod
Hledám nezadaného prakticky smýšlejícího muže se zodpovědným přístupem k sobě, jiným lidem i společnosti. Ocením u něj "rovnou páteř", upřímnost, odvahu, nadhled, humor a lásku k přírodě i k pohybu. Budu se těšit :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Havlíčkův Brod
Zklamaná, zlomená, ale pořád věřím, že někde jsi a že se najdeme...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Kroměříž
Hledám pohodového muže na partnerských, vážný vztah, spolu na výlety, do kina, na bazén ve dvou je to veselejší, jsem dospělá žena střední postavy,tudíž preferují muže věkově 38-56 let. Setkání až po výměně fotografií, prostřednictvím osobního e-ma1lu
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  20 let | Praha
ahojky, budu ráda když napíšeš a seznámíme se
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Brno
Aktivna zena z Bratislavy hlada muza na travenie volneho casu z Brna alebo Juznej Moravy. Rada idem na bike, turistiku, wellness alebo na vylet, ale vo dvojici.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Chomutov
Proč to nezkusit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Praha
186cm, rozvedený, bezdětný, a chci to změnit. Jsem programátor, matfyzák a vůbec blázen do počítačů.Mám ale i praktické záliby jako pěstování zeleniny, kutilské vylepšování domácnosti nebo vaření. Už jsem zkoušel i pečení, ale je opravdu záhul pak sníst všechno sám . A ačkoliv se to nezdá, nejsem úplná vanilka :-).Rád se obklopuji lidmi, kteří krom názorů mají i logické důvody, jak k nim dospěli.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  69 let | Šumperk
Ahoj a hezký den přeji, je to dost let, co jsem se na tomto portálu seznámil se ženou, se kterou jsme si hodně rozuměli. Vypadalo to, že je to na doživotí. Bohužel, osud to píše trochu jinak. Zemřela... Jsem 163/65 Rád bych se seznámil se štíhlejší ženou z kraje Olomouc a okolí, (Bruntál, Pardubice, Č. Třebová, Mor, Třebová, Ústí nad Orlicí a okolí.) která také už nechce být sama. Můžeme si napsat pár řádků, zajít na kávu a dál se uvidí. Fotku pošlu na email
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Písek
žena, 47 let, Kroměříž
žena, 38 let, Přerov

Seznamka - muži

muž, 59 let, Boskovice
muž, 46 let, Jihlava
muž, 44 let, Praha