Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  43 let | Praha
Štíhlá optimistická VŠ 42/178 se smyslem pro humor, zájmy o kulturu, sport a přírodu hledá adekvátního (vysoký /min. 185cm/, nepotetovany nekuřák) partnera pro trvalý vztah založený na důvěře, toleranci a snaze si vzájemně zpříjemňovat život. Můj protějšek by měl být spolehlivý, milý, mít podobné zájmy. Ve volném čase ráda jezdím na hory, vylety, na kole, plavu, zajdu do sauny, kina, divadla nebo na koncert. Dovolené trávím nejradši u moře nebo turistikou, nepohrdnu ani nějakou řekou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | Pardubice
Je mi 28 let, bydlím v Pardubicích a pracuji jako konstruktér. Zklamán předchozími vztahy jsem teď zde, kde bych rád našel slečnu z Pardubic či okolí, která by se mnou časem, po nějakém psaní a vzájemných sympatiích, chtěla zkusit vztah. Jsem introvert klidnější povahy se smyslem pro humor, práci a zodpovědnost. Rád pomůžu a poradím a myslím, že dokážu být oporou v těžkých časech. Baví mě cestování, kultura, historie, sport aktivně i pasivně a celkově dění okolo nás. Budu se těšit na odpovědi :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Liberec
Vazne , nevazne....to ukaze cas. Rad bych poznal fajn slenu...zatim treba spolu stravit nejaky ten volny cas na pohodu. Pokud mas chut se odreagovat a poznat fajn partaka pisni.....liberecky kraj , stredni cechy , severni cechy ;))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Teplice
Najdu tu přítele, zralého, pohodového muže z Teplic a okolí?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Příbram
Muz 54 rozv hleda zenu ktera by mne vyuzila ke svym potrebam ktere sama nezvlada v co se to vivine necham osudu zazemi mam slusne trvaly vztah uvitam
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Ostrava
Někdo fajn na pohodovou dovolenou? Léto nebo podzim?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Písek
Krásný den všem slušným mužům :) Ráda bych poznala NEZADANÉHO ,férového,čestného, věrného muže na úrovni, co se o sebe stará a má rád ženy kyprých tvarů, boubelky.Jsem hodná, věrná, pečující, empatická a férová žena. Ušetři prosím čas nám oběma, pokud Ti jde pouze o ʂȩӽ. Miluji zvířata a bylo by fajn, kdybys je měl také rád :) Potřebuji u muže zodpovědnost a mladistvé jádro, chci se smát, žít a mít se o koho opřít. Trávit společný čas a být si oporou, jeden pro druhého. Buď hlavně fér :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Klatovy
Hledám druhou polovičku, prosím pomozte najít, odměna jistá.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Klatovy
žena, 53 let, Benešov
žena, 59 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 63 let, Břeclav
muž, 44 let, Benešov
muž, 38 let, Olomouc