Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Svitavy
Máš představu o svém životě..máš životní cíl, ale chybí ti k tomu ten správný parťák jako mně...Zkusme se poznat, jestli máme společnou představu a cíl..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Olomouc
57/170 hledá fajn sympaťáka, který má vztah k chalupaření, rád plave, jezdí na kole, chodí na houby, zajde do kina, divadla, atd. Pokud někde jsi, ozvi se.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  40 let | Praha
Pro vazny, pohodovy vztah hledam hodneho, chytreho, nesobeckeho muze se smyslem pro rodinu, ktery ma vyresenou minulost a vi, co chce. Rada chodim do kina, divadla, cestuji po zajimavych mistech, hradech, zamcich, obcas zajdu na houby, mam rada kvetiny a prectu nejakou tu knihu nebo upecu neco dobreho.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Praha
Věřit že prostě přijdeš, chytnes mě za rameno, když večer sedim sam u jezera je hloupost ale vědět že někde jsi a musim to zkoušet tě najít se zdá být méně naivní a hloupé....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Šumperk
Život je krásnější ve dvou
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  69 let | Kralupy n. Vltavou
Dobry den,ac netradičně hledám kamarádku,partnerku pro svého tatínka.Je to sympatak,plný humoru,pracovitý,denně v pohybu.Ma rad jízdu na kole,procházky,výlety.Rad by ženu aktivní,spíše hubenejsi postavy.Pokud by jste měla zájem,napište mi,at uděláme jeste jednoho hodneho človíčka šťastnějším.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Šumperk
Vše už mám ,spokojený jsem ,jen doma už jsem jen vedle sebe .A tak hledám protějšek ,se kterým by se dalo strčit trochu času ,jako u kávy ,nebo se projít a vzít za ruku,nebo i to hezké co může mít mužem a ženou.Nezasahiji do soukromí ,vše je na domluvě .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Jablonec nad Nisou
S odstupem času a dořešením minulosti, opět toužím po Ženě, která dokáže zaujmout, milovat, věřit, ......... a být ženou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Kutná Hora
žena, 39 let, Rokycany
žena, 28 let, Plzeň

Seznamka - muži

muž, 78 let, Ústí nad Orlicí
muž, 44 let, Mladá Boleslav
muž, 38 let, Praha