Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  47 let | Praha
Hledám fajn parťáka pro život. Mé zájmy, chata, zahrada, pes, filmy, kino, zvířata, procházky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Kolín
Obyčejný kluk z vesnice od Kolína hledá partnerku. Po 15ti letech manželství mi utekla žena s někým jiným. Mám 3 hodné kluky (7, 8 a 13 let). Budu rád, když se ozveš. Prosím o fotografii a preferuji osobní setkání, třeba u kávy, nebo u piva.. Jo a měřím pouze 172cm. Lukáš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Kladno
Sympaťačka na turistiku, kolo, výlety, skleničku, rockový koncert...?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Plzeň
Najde se parťačka co ráda vyrazí kola, do hor, na výlet, do kina, když Tě bude bavit občas třeba i Geocaching, také to nebude vadit, ideálně západ Čech?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Hradec Králové
Já 34 let, sportovní typ, svobodný, bezdětný, bez závazků, dluhů, úvěrů, hypoték atd :) Mám rád hlavně cestování, sport, zábavu a humor. Nemám rád nudu. Rád potkám takovou holku, se kterou není nuda a která klidně ráda vyrazí někam na kole, do fitka, bazénu, nebo třeba jen na procházku přírodou :) Jisté zázemí pro dva mám, ale do vztahu chci jít postupně. Zaujal jsem? Tak napiš a uvidíme :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Kladno
jsem upřímná, nesnašim lez , miluju zvířata vylety do prirody ,jizdu na kole , jinak hledam vazny vztah ne jen pokec , nejsem žádná modelka proste normalni holka se smyslem pro humor a pohodu... pokud to máš stejně napiš budu ráda pokud maš zájem neboj se mě oslovit . Prosím ČTĚTE ODKUD JSEM!!!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Písek
Hledám rozumnou, pohodovou a romanticky založenou ženu do 42 let klidnější povahy a rodinného typu, pro vážný a dlouhodobý vztah založený na lásce, důvěře, respektu a komunikaci. Být si oporou, spolehnout se jeden na druhého, sdílet spolu radosti i starosti života a rodinný život. Jsem rozumný, komunikativní, introvert, klidnější povahy, rodinného typu, optimistický. Umím se radovat z maličkostí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Boskovice
Normální kluc co jleda normalni fajn holku nebo ženu
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 53 let, Benešov
žena, 35 let, Praha
žena, 70 let, Příbram

Seznamka - muži

muž, 27 let, Praha
muž, 60 let, Kladno
muž, 31 let, Plzeň