Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Uherské Hradiště
Nezadaný hledá nezadanou na vážný vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Jaroměř
Najde se tady opravdu dominantní (může být i kapku perv..zní) žena, která hledá pro sebe suba, cuckolda, kterého by vychovala podle svých představ.Tohle doma a navenek žít jak "normální rodinka".Jen seriózní odpovědi
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Ostrava
Rád bych našel prima ženu, dívku, svobodnou či vdanou na krásná dobrodružství a diskrétní nezávazný vztah bez narušení soukromí. Jsem normální,rozumný podnikatel s volným časem a spoustou nápadů. Napiš, budu se těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Pardubice
Najde se zde sympatická,sportovně založená žena s odrostlými dětmi z Pardubic,Hradce K. a blízkého okolí. Aktivní sportovec(kolo, posilovna). , turistika,výlety,outdoorové aktivity,jezdím na moto. I exotika s batohem na zádech mne nerozhodí.Osobní setkání vypoví za spoustu písmenek na obrazovce.:-) Můžeme se potkat např. na kávě.Když nebudou sympatie, tak si prostě nebudeme nic nalhávat.:-) Pardubice Hradce K. a blízké okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Praha
Ahoj, hledám ženu pro život.. Žiju v RD za okrajem Prahy městským životem. Mám vyřešenou minulost. Velké děti a s nimi hezké vztahy, žiju pohodovým rytmem. Mám rád něhu a úctu. Každý máme svůj životní příběh. Mám velkého pejska
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Žďár nad Sázavou
Ahoj, už Ti dneska někdo řekl, mám Tě rád. Neřekl? Tak jsem první...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Český Krumlov
Ve dvou se to lépe táhne…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Zlín
Ahoj hledám holku na vážný vztah, které by nevadilo, že nejsem moc na sëx. Mě by jsi měla na vztah může být i mazlení ale na sëx by sis našla milence. V sëxu by jsi měla úplnou volnost. Pokud by jsi chtěla takový vztah tak napiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 67 let, Ostrava
žena, 59 let, Hranice
žena, 47 let, Olomouc

Seznamka - muži

muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 37 let, Humpolec
muž, 57 let, Benešov