Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  49 let | Příbram
Muz 54 rozv hleda zenu ktera by mne vyuzila ke svym potrebam ktere sama nezvlada v co se to vivine necham osudu zazemi mam slusne trvaly vztah uvitam
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Praha
Najdu zde ženu na seznámení
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Sokolov
Chci poznat ženu, která mi dá své srdce a já jí to mé. Pokud čekáš prince na bílém koni tak tě zklamu, nejsem princ a nemám jednoho koně( ty v autě jsem nepřepočítával). Ty nejlépe žena ve věku od 18 do 42 let. Postavu neřeším a foto potěší. Takže pokud máš chuť zajít na kafe(popřípadě čaj), nebo i procházku. Můžeme jít spolu, poznat se a uvidíme co bude dál.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Pokud jsi přiměřeně štíhlá a nezadaná žena, bdʂm+, která hledá dominantního muže pro dlouhodobý D/s vztah, tak se mi ozvi. Více info včetně obligátní výměny fotek v další vzájemné komunikaci.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Ostrava
Pěkný večer. Touto cestou zkouším štěstí a hledám muže věrného, upřímného, pracovitého, duši chlapce, ale slovem muže. Který ví, co od života chce, nelže a ví, jak ženu udělat šťastnou. Nehledám bohatství, ale upřímnost a lásku, kterou dokážeš naplno rozdávat. Já, sympatická, již odrostlé dítě, pracující, samostatná jednotka. Budu se těšit na odpověď. Prosím, ʂȩӽ nehledám a hlavně nezadaný. Rovnou mažu Foto za foto.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Třebíč
Ahoj. Chtěl bych najít spřízněnou duši. Málo příležitostí, proto zkouším ještě takhle.... Třebíč, VM, Jihlava nebo okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Brno-venkov
Hledám slečnu, která by se ráda semnou poznala a úžívala života ve dvou.Já 35let, 176cm výška, nosím brýle, mám tmavé vlasy.Vážím okolo 80kg.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Brno
Ahoj, pro začátek hledám někoho na pokec, dál se uvidí. Pak třeba něco víc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 55 let, Zlín
žena, 69 let, Praha
žena, 36 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 50 let, Kutná Hora
muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 58 let, Praha