Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  46 let | Příbram
Tak se holky přeci nestyďte. Stačí, že se bojím já. Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Vysoké Mýto
Hledám někoho kdo ví co je to seberozvoj, někoho kdo je v této době pozitivní, má víru, zajímá ho více to jaký člověk je nežli to jak vypadá. Mám ráda přírodu, ráda čtu, ráda jezdím na výlety, mám ráda pozitivní lidi, čím dál tím méně sleduju televizi. Hledám svoji spřízněnou duši a věřím, že najdu...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Prostějov
Brzy budou teplé noci a hezké večery, mám ráda výlety i přírodu, jindy zase pohodu. :-) Neztrácejte naději, i láska může přijít později. J.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Brno
Ahoj, jmenuji se Lenka, jsem tady nová a hledám si vážný vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | České Budějovice
Snad se tu na mně štěstí usměje. Jsem rozvedený nekuřák.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Jsem 37 letý muž, který má hlavně rád klid, pohodu a pořádek. Relaxuji u filmů nebo a dlouhých procházek přírodou. Mezi mé záliby patří také cestování, dobré jídlo a víno. V ženě obdivuji věrnost, srdečnost a schopnost vytvoření útulného domova. Hledám spolu-společnici do života, se kterou budu moci sdílet radosti i strasti všedních dnů. Vážím si tradičních hodnot a toužím po pohodovém a věrném partnerském vztahu Mým cílem je najít milující ženu, se kterou budeme společně budovat vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Jičín
Krásný de, jsem Michal z Jičína, je mi 36let, měřím 182cm, modrooký, pracuji jako zahradník, jsem trpělivý, tichý, upřímný, klidný, nekuřák. Mezi moje koníčky patří příroda, myslivost, psy. Rád bych se s Tebou seznámil.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Nové Město na Moravě
Hledám muže pro vážný vztah. Jsem štíhlá, blondýnka, pracující, poctivá, věrná, romantická a nekouřím. Nemám zájem o muže, kteří se skládají ze vztahu nebo kteří hledají dobrodružství a lásku na jednu noc. Pokud hledáš lásku, napiš svůj Emeillou a tam ti řeknu víc o sobě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, Český Krumlov
žena, 46 let, Praha
žena, 57 let, Česká Lípa

Seznamka - muži

muž, 49 let, Blansko
muž, 28 let, Jablonec nad Nisou
muž, 34 let, Praha